Gość rubia198820 Napisano Czerwiec 13, 2011 Witam. Pisze ta wiadomosc w imieniu mojej kuzynki ktora samotnie wychowuje dziecko (bo ona nawet nie korzysta z internetu bo prawdopodobnie osoba wlamuje sie tez tam...) Miala chlopaka policjanta ktory chcial sie z nia ozenic tylko zeby mieszkanie bylo przepisaene na niego a ze sie nie udalo to zniknal bez slowa. Od tamtej pory dzieja sie u niej w mieszkaniu tak samo jak i u jej rodzicow w domu dziwne rzeczy. Ktos po raz kolejny chcial zatruc psa. Znaleziono na podworku kawalek miesa zamoczonego w czyms dziwnym.Mogli zaniesc do sanepidu to ale mysleli ze to jakis jednorazowy glupi zart. Prawdopodobnie ta osoba wlamuje sie do komputera bo wszystkie zdjecia znalazly sie w KOSZU. nie wiem czy jest taka mozliwosc bo sie na tym nie znam. rozmawiala z mama to cala rozmowe ktos przeslal jej na gg to moze i podsluch jest gdzies zamontowany. do tego ktos byl w domu bo cale sciany byly oblane kwasem. Pojhechali na policje to ich wysmiano ze za duzo sie kryminałow naogladali... Policja nic nie robi... To jest smieszne... wiem ze ta historia moze wydawac sie nie prawdziwa ale tak wlasnie jest... policja nie chce pomoc to gdzie mozna szukac pomocy w takiej sytuacji? Kuzynka podejrzewa tego swojego bylego faceta ktory jest policjantem a policja ma dostep do wszystkiego... a Inni bronia swoich... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach