Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żabulllinek

Odpowiem na wszystkie pytania dotyczące facetów.

Polecane posty

Gość el ninka
ide wyć, znowu-ach te uczucia durna baba- choc w typie zabulinka :D; ale zagg jakiegoś na czatku, podbny jest:)), będzie fajnie- crazolki, fikołki:D

Gość czy jak facet
pytam, bo chce wiedziec czy tak naprawde kocha tą drugą, odejscc ode mnie nie chce, ale tez dzwoni do tamtej, czasem się spotka, no i te słodkie słówka, ona jemu on jej, na 100% nie ma tam sexu

Gość czy jak facet
po czym poznać ze facet naprawdę kocha???

Gość el ninka
ale prywatnie pot. pogg, prosze 36317688, ale do jutra, bo nie spałam - te rozterki uczuciowe, jutro południe, albo po Z góry dziekuj i prosze o wsparcie.

Gość kaszahiti
wydaje mi się ze to była jej najwieksza miłosć ,mineły juz 2lata a ona chyba wciąż w nim zakochana jest i jeszcze ten jego ślub..zebyście widzieli ja jak o tym się dowiedziała w pokoju było pełno ich podartych zdjęć masakra...pózniej myślałam ze po tym mega wstrząse jej przejdzie a tu chyba jednak nie.....a ja nie potrafie jej pomóc...:(

Gość el ninka
to czesc zabulniko, pomoż mi:)

Gość el ninka
nic, nie czytałam tak, ale taka jak w opisie do jutra

Gość odpowiem za autora topicu
kaszahiti przykre Tylko czemu dała się wodzi za nos 7 lat? jak facet od pocztaku na słowo slub reagował nie??? Jemu było dobrze miał darmowe bzykanko ,bez zoobowiazan, obietnic .A i to mu sie znudziło ,przyszła inna i od razu ustawiła go do pionu .Slub ,rodzina .....a on odnalazł to czego szukał ,czego brakowało w poprzednim zwiazku. Nie warto zyc złudzenia ,jezeli zwiazek trwa kilka lat bez konkretnych obietnic nie ma nic wspólnego z miloscia ....z jednej ze stron taka osoba ma cos do ukrycia

Gość el ninka
no problem, on kazal mi czekac jeszcze dluzej:((((((((((((((((((((((((((((

Gość czy jak facet
ktoś mi odpowie?

hailie Dlaczego u mężczyzn częściej diagnozowane jest zaburzenie obsesyjno-kompulsyjne? (pytam, bo tego nie wiem; a chciałabym wiedzieć) żabulllinek zaburzenie obsesyjno-kompulsyjne spowodowane jest różnicami w mózgu i czasem większym stresem. Sprostujmy to. Częstsze diagnozy tego typu schorzeń u mężczyzn spowodowane są przede wszystkim tym, że mężczyźni mają bardziej zlateralizowane mózgi od kobiet, oraz w dużej mierze wynikają też z obowiązujących w dzisiejszym świecie norm społecznych.

Mówiąc (tudzież pisząc) o normach społecznym miałam na myśli raczej to, czego wymaga społeczeństwo od współczesnych mężczyzn. Budowa mózgu mężczyzny, różna od budowy mózgu kobiety czyni go bardziej podatnym na czynniki środowiska. Obecnie panuje model mężczyzny twardego, nieustępliwego, który nie może pozwolić sobie na łzy i nie ma prawa okazywać własnych uczuć. A człowiek jest tylko człowiekiem. I to właśnie prowadzi do tego typu zaburzeń zachowania. Stereotypy to coś nieco innego ;)

Napisałam to trochę nie po polsku, wybaczcie. Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że ostatnich 18 godzin spędziłam w pociągach i nie myślę trzeźwo.

Ciemna Czekolada takich o których napisałaś są słabsi psychicznie, a tych co są zamknięci i nie okazują uczuć jest już mało dzisiaj i ciągle maleje.I nie wyobrażam sobie takim być.

To były tylko przykłady. Nikt tu od nikogo nie wymaga słabej psychiki. Po prostu społeczeństwo nie toleruje/akceptuje pewnych zachowań wśród mężczyzn, przez co próbują się oni "dopasować", to jedna z ważniejszych przyczyn powstawania tego typu zaburzeń.