Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ano.anorexia

Zauwazyliscie ,ze jest teraz b.duzo chudych kobiet ?

Polecane posty

Gość ano.anorexia

co sie z wamiporobilo ? Ze skrajnosci w skrajnosc

malo wiesz,nie zawsze szczupla/chuda ma anoreksje... Ja mam 59 kg przy wzroscie 171 cm,jem co chce i ile chce,po prostu mam super przemiane i chociaz mam powodzenie :D

Gość bmnbmn
chudosc jest drogie dziecko na topie od [poczatku lat 90tych wiec nie wiem ile masz lat ale zapewne malo skoro zadajesz takie pytania

Gość taka sobiee jaaa
NIe zauwazylam. MIeszkam w US i tu co druga to gruby tucznik, ja sie tu wyrozniam, bo waze 46kg przy 161cm, wiec jestem chuda. Moze w Polsce jest inaczej, ale tu na prawde mozna sie pozbyc kompleksow. Wiekszosc Amerykanek to grube , zaniedbane pasztety. Porownujac Polske ze US uwazam, ze kobiety w Polsce sa zgrabne, zdbane i ladne, nie to co tutaj. I nie rozumiem tej nagonki w Polsce na szczuple dziwczyny, lepiej chuda niz grubas.

Gość kozajmaślakxy
chudość ale bez przesady, przykładowo jak patrzę na Słupkowską w pogodzie i jej ręce jak patyki to mi od razu żal jej i podobnych kobiet. Są jakieś granice.

Mi się podoba jak kobieta jest kobieca, ale przecież nie każda jest z natury hojnie wyposażona w atrybuty kobiece i nie trzeba od razu mówić że to choroba. W każdej osobie jest coś pociągającego. A kobieta jak o siebie zadba to może być atrakcyjna i taka i taka. Ja myślę, że wahadło już się dawno odbiło i już nie jest na czasie być wychudzoną, potem był typ wysportowany. A teraz wraca kobiecy. Ale typy to typy to jakiś tam model a wiadomo że każdy jest niepowtarzalny ;)

Akurat zgadzam sie z autorka, ostatnio widuje bardzo duzo kobiet wrecz chorobliwie chudych. Nie mowie tu o szczuplych, zgrabnych dziewczynach, ale o kobietach ktore maja wystajace kosci, sciagniete twarze i kompletny brak miesni, tak jakby wyglodnialy organizm spalal tkanke miesniowa. Wyglada to rownie okropnie jak trzesace sie "oponki" u pan z nadwaga :(

Gość Lepiej te chude niz
grube ozarciuchy!!!! Fuj....

Gość samsung1982
To te ktore uzaleznily sie od Dukana moze?:)rozumiem stosowac te diete krotko ale sama znam takie ktora ciegan i ciagna nie zwazajac na zdrowie;)