Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NocnaStudentka

nie mogę spać, bo

Polecane posty

Gość NocnaStudentka

przejmuję się tym, że obleję dwa egzaminy w pierwszym terminie. Już uszami wyobraźni słyszę jak wszyscy będę o tym pie*dolić....normalnie temat do gadania na całe wakacje 😭

Gość jbytdfxcgf
a co nas to kurwa obchodzi

pomysl jak ciezko bedzie zasnac we wrzesniu :classic_cool:

Gość NocnaStudentka
wrześniem się nie przejmuję. Wkurwia mnie tylko to, że nie z mojej winy zawalę coś w pierwszym terminie, pierwszy raz w ciągu dwóch lat. Nie zniosę tego, jak wszyscy będą mi docinać z tego powodu 😭 To chyba nie jest normalne, żeby się tak tym przejmować. Sama nie wiem, wpadam w jakąś histerię, jak pomyślę, że w końcu ktoś będzie ode mnie lepszy...zawsze dawałam z siebie wszystko, a teraz przez tę popieprzoną rodzinę dwa egzaminy w plecy 😭

a pracujesz czy ta popieprzona rodzina cie utrzymuje na tych studiach?

Gość NocnaStudentka
No i kurwa średnia spadnie mi poniżej 4.5, jeszcze stypendium pójdzie się jebać, a wszyscy łapki po pieniądze wyciągają, jakbym spała na forsie, a ja utrzymuję się praktycznie ze stypendiów i z tego co dorobię. Poza tym nie zniosę tego jak, ktoś będzie miał średnią wyższą ode mnie, nosz kurwaaaa

Gość NocnaStudentka
nie, nie utrzymuje mnie! Nie dostaję od nich nawet złotówki, ale to im nie przeszkadza pożyczać pieniądze ode mnie