Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybuch!!!

W ZIEMIE UDERZYŁA PLANETA - co to oznacza?

Polecane posty

Gość wybuch!!!

Byłam na wycieczce za granicą, byla noc, nagle zauwazylam zbliząjącą się do ziemi planete, bylam pewna, że to koniec i zaraz nastąpi wybuch, na szczęście planeta przeleciala tuż na nad Ziemią. Potem pojawiala się kolejna planeta i znow ta sama sytacja. Po czym dostrzeglam kolejną planete (znacznie mniejszą od poprzednich - tamte byly olbrzymie) ktora po chwili uderzyla w Ziemie. Wybuch nastąpił daleko ode mnie, widzialam tylko blysk, światlo - pomyślalam wtedy, ze to koniec, że niedlugo konsekwencje tego wybuchu i ja zaczne odczuwam. Co taki sen moze oznaczac?

Gość wybuch!!!
moze ktoś ma inne zdanie?

Gość wybuch!!!
hmm, czekam na inne propozycje

Gość to oznacza
duże zmiany w życiu. Takie na miarę trzęsienia ziemi.

Masz jeszce czas na podjęcie waznych decyzjii , ale nie da sie ich ominąć(zupełnie nie gramatycznie). zdecyduj teraz, bo moment krytyczny przyjdzie szybciej niż myslisz. obojętnie czy chodzi o zabicie muchy ,myszy . pierscxionek ,czy operacje . nie jadę z sennika . chcesz ,sama sprawdż

Gość hmmm...hmm...hmmm
może chodzi o moją przyszlosc, ciągle czuje, ze stoje w miejscu i nie wiem, dokąd powinnam zmierzac a czas plynie, nie jestem juz taka mloda, boje sie, ze niedlugo będzie za pozno...nie wiem, czego chce i co chce robic w zyciu. Bardzo chcialabym zmienic prace ale nawet nie wiem, czego szukac - wysylam CV w rozne miejsca ale bez rezultatu...no i niedawno niespodziewanie dostalam propozycje (boje sie jednak sporobowac)... nie wiem, jak ten sen ma sie do rzeczywistosci

Gość ZUO wszendzie
zmień dilera

Gość ZUO wszendzie
to pisałam ja, wasza dyżurna kretynka Vandikia z Warszawy.

Gość o kurvvvvv
myslalam ,ze to ja jestem nienormalna :D:D