Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bezkropeczki

Drogie Panie podpowiedzmy Panom jak można nas "zapoznać" :)

Polecane posty

a dziś taki temat w tle:( 00:27 0 tak kurvo zdradzilas mnie ewa bez majtek......... Powystrzelać te tałatajstwo!!!!!!!!!!!!!!

Trochę na wesoło ( dzisiejszy dzień z tych gorszych...). Mnie raz się zdarzył taki podryw (to było dawno, komuna jeszcze). Pewnie większość z Was nie pamięta, ale był kryzys(w sensie puste pułki sklepowe) i czasem na wsi w tzw "gieesie", było coś więcej albo inaczej:D Byłam z rodzicami nad rzeczką i w stroju kąpielowym wyskoczyłam do takiego spożywczo - przemysłowego po coś słodkiego czy do picia. Patrze niewymowne damskie (towar spod lady) i oglądam... A jeden z gentelmenów w gumofilcach mi mówi: "pomogę pani, jestem eksperymentem w tej dziedzinie!" :)

Ok tamtemu się udało, zadzwoniłam. :) Ja jednak wolę prawdziwych mężczyzn. A nie takich co czekają aż im kobieta sama w ręce wejdzie .

Gość piszący na banknotach
"pracowalam kiedys jako kelnerka. gosc na banknocie (wrreczajac mi napiwek) napisal: 'nie widzialem jeszcze nigdy tak niesamowitych oczu jak Twoje'.." Nie ma lepszego sposobu na puszczenie fałszywki. Przechodzą nawet najbardziej prymitywne falsy.