Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęsliwa żona

a ja mam super męża - jutro wakacje:)

Polecane posty

Gość szczęsliwa żona

Wyjeżdżamy jutro do hiszpanii na 2 tygodnie, dzisiaj byłam w pracy jeszcze, mąż już ma wolne od dzisiaj. Powiesił pranie, zrobił pyszny obiad, kupił mi kapelusz w galerii:D, wcześniej wypatrzył świetne worki próżniowe na ubrania, potem te ubrania w nie upchał, załatwił nawigację i wszystkie mapy, obcykał gdzie i co zwiedzać, załatwił przelewy bankowe na czas naszego pobytu, załatwił rezerwację samochodu, zrobił potrzebne zakupy, a dodatkowo zarobił kupę kasy na te wakacje;p Ja tylko dzisiaj wydrukowałam karty pokładowe w pracy i adres willi, do której jedziemy;) Zamierzam umilić mu czas na wakacjach, i to baaardzo;p Pozdrawiam i wszystkim życzę podobnych mężów i ciepłego lata!

Gość kolorytka
Super mąż! Ja za 3 miesiące wychodzę za mąż za równie wspaniałego mężczyznę:) Jest dla mnie najlepszy w świecie, oddalby za mnie życie, mówi że pracuje tylko dla mnie:) mamy na wszystko pieniądze (ja na razie tylkos studiuję) , a wychodziliśmy w sumie od zera, nasza miłość wylpłynęla z przyjaźni i braterstwa dusz. To był jest i będzie mój najlepszy przyjaciel :-) Co by się nie działo, będziemy razem! Ja myślę, że takich meżów, takie związki to "funduje" nam Bóg:-)

Gość 32432423
no niezły niezły, proszę płodzić synów dla moich córek,...chociaż nie będą za młodzi dla nich, za późno...szkoda

Gość do hmmm skoro taka madra jeste
maz fajny a zona leniwa... szkoda nfaceta dla kogos takiego ja ty.

Gość ghjkl
mąż super, ale co zrobiłaś ty? nic? "obcykał co pozwiedzamy"? jedziesz do Hiszpanii na 2 tyg. i nawet nie zaglądnęłaś do przewodnika? dziwna jesteś...

Gość aaa dlaaaaczego
" i co w nim niby takiego wyjątkowego? 80% facetów tak by się zachowało" chyba sobie jaja robisz koleżanko

Gość fajnieeeeeee
ja też mam takiego męża i wiem jakie to szczęście! kocham go nad życie! już 6 lat jest dla mnie wszystkim, najważniejszą osobą w życiu! moim najlepszym przyjacielem, nawet moje siostry nie znają wszystkich moich tajemnic, a mąż tak...kobietki, warto czekac na tego jedynego, szczęścia życzę

Gość ja dziś
hm, to chyba nie maż ale pantofel :-DDDDD

Gość ja dziś
moge zrozumiec wakacje, męża przyjaciela, ale... maż wieszający pranie i kupujący kapelusz????? porażka.

Gość b1eata
ciekawi mnie czy jak zacny mezunio pokaze rogi to tez bedzie na topiku a w tytule: mj maz to swinia, moj maz nie oszukal, zdradzil ,wysmial, itp

Gość mężatka z 8 letnim stażem
Gratuluję super Męża :):) Mój jest też taki kochany ! Mogę na niego zawsze liczyć, to mój prawdziwy przyjaciel ! :)

Gość ale ci zazdroszczę
mój to jedynie potrafi siedzieć w pracy po 12-14 godzin 365 dni w roku. :( Miłego urlopu. :)

Gość kapelusz w galerii
zakupy robi się w sklepach :-0

Gość hopsia sia
zazdroszcze :(

Gość gds
ja tam wolę planować razem z mężem - wiadomo co dwie głowy...-zawsze wychodzi ciekawiej co do obowiązków domowych - życzę wszystkich takich mężów jak mój:)

Gość ja dzis
dziewczyny czego tu zazdroscić? drugiej baby w domu? faceta bez jaj co za kapeluszami gania????

Gość a mój zapomina mi zrobić
pranie, niespecjalnie potrafi gotować, gdy przychodzę lubi sobie podrzemać i rzadko pamięta o tym, o co go proszę, w dodatku nigdy dużo nie zarabiał, a teraz jest bezrobotny. Na wakacjach nie byłam na czasów liceum, oddałam mu swój samochód. Zakupów nie znosi, woli mi kupić płytę niż coś do założenia. A mimo to kocham go nad życie i umilam mu wieczory, chociaż jego konto nie pęka w szwach.

Gość Maksowa
No pewnie taka nieudolna jesteś, że mąż wszystko za Ciebie musi robić.

Gość aaa dlaaaaczego
widać zazdrość przez niektórych przemawia

Gość sorry,ale
przez post tej pani przemawia podtekst, że ona nic nie umie zrobić, skoro mąż musi jej powiesić pranie, zrobić obiad, kupić kapelusz, pomyśleć o workach na ciuchy i pozałatwiać wszystko na wycieczkę. A ona sama to co, nic nie mogła zrobić? Widać, ze dwie lewe ma do wszystkiego, nawet kapelusza sobie nie umie kupić, tylko z męża babę robi.

Gość Bodog
Nie wiem czym się tak ekscytujesz. Hiszpania to jedna z najtańszych destynacji i głównie jeżdżą tam niepracujący studenci. Wiesz, mogłabyś robić wrażenie gdyby cię zabrał np. do Singapuru albo na Islandię ...ale podniecać się Hiszpanią? I jeszcze jechać tam autem z Polski? Śmieszni są niektórzy ludzie. Poważnie. :)

czytac nie umiecie- pisze ze ma karty pokladowe (wiec leca samolotem) a samochod maja tam wypozyczony no- to fajnego masz meza- i zycze udanego urlopu :) ( ja na swojego tez nie moge narzekac- bo wykupil mi wycieczke- a sam zostaje w domu z maluchem- na tydzien)

a moze nie ze nie umie- a maz jej zrobil niespodzianke? a ze pranie i obiad? jak mial wolne i siedzial w domu- to czemu nie mogl sie tym zajac? autorka przeciez w pracy jest zazdrosnicy

Gość mamusieńka..
ale mamuśki jesteście zazdrosne:) Kobieta się cieszy bo maż ideał jej się trafił a wy na nią najeżdżacie. Ja chciałabym mieć takiego męża chociaż na swojego nie narzekam ale jak mu nie powiem co ma zrobić to tego sam z siebie nie zrobi. A co dopiero mu powiedzieć żeby kapelusz kupił:) heheh pewnie bym się wstydziła go założyć:) I kobitki już się nie oszukujcie że też macie takich dobrych mężów:)hehe

Gość szczęsliwa żona
i po co te złośliwości, hmm?:) ja również bardzo interesuję się domem i tym wyjazdem, natomiast mąż jest świetnym organizatorem i mogę na niego liczyć... kapelusz sobie wybrałam sama, ale brakło mi wtedy kasy, a kartę zostawiłam w domu - więc wczoraj podjechał i mi go kupił z własnej inicjatywy:) wiedział który, bo miałam odłożony. co do męskości - jest męski, i to bardzo;) bez obaw, pracę ma typowo męską, pranie powiesił, bo go prosiłam. mamy układ, ze jak jedno ma wolne, a drugie jest w pracy, to obowiązki domowe przejmuje w tym dniu osoba będąca w domu. chyba naturalne, prawda? niestety, wiem że nie dla wszystkich kobiet, które muszą non stop pracować na 2 etatach - praca zawodowa i dom...a wielmożny pan leży przed TV. co do Hiszpanii - wiem, że tania, ale w tym roku postawiliśmy na Europę, bo wyjeżdżamy jeszcze z jedną parą przyjaciól, którzy dolatują do nas z Polski. w zeszłym roku byliśmy w Afryce, a w przyszłym lecimy do USA... nie mieszkamy w Polsce:) ale mąż jest Polakiem, jakby co:D pozdrawiam serdecznie :)

Gość Pseudonimjakiś
No dobra, wszystko pięknie i fajnie, ale wyczuwam w Twoich wypowiedziach autorko ton trochę zeczepno - zawistny, jakbyś specjalnie chciała dowalić szpilę komuś, kto nie ma tak zaradnego męża, bo po co zakładać taki temat o takim banale, że wyjeżdżacie i że mąż zrobił Ci pranie ? Po co się tym "incydentem" chwalić na forum ? Chcesz pokazać, że masz lepiej niż inne czy co ?

Gość szczęsliwa żona
też nie zawsze taki był podciągnął się;) można... zawsze:D dlatego doceniam

Gość różana Marta
a dzieci macie autorko? zabieracie je ze soba na wakacje?

Gość hahahahaaa
Krytykowanie autorki, ze jedzie do Hiszpanii, bo tam jest tanio. :D To co, tzreba jeździć tylko tam, gdzie jest drogo? :D Chyba tylko po to, aby się pochwalić przed znajomymi, gdzie to się nie było. :D :D :D Marzy mi się wyjazd na Krym, choć tam tez jest tanio.