Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo prosze o odpowiedz.,.,.

DAKOLEN------- ktora stosowala? Opinie.

Polecane posty

Gość bardzo prosze o odpowiedz.,.,.

jakie sa efekty, skutki uboczne i jak dlugo trzeba brac zeby bylo widac poprawe w stanie biustu?

jestem w trakcie brania tych tabletek,na pewno sa jedrniejsze,za tydzien sie zmierze to dam znac;)

Gość dannyde
a ja probowalam i dakolen i bustello i to jakis pic na wode :/ podobno jako jedyny dziala bust up,ale nie wiem czy po tylu probach jeszcze zaryzykuje

Biorę Dakolen.. Przy pierwszym opakowaniu pojawiły mi się wypryski na plecach, a nigdy wcześniej nie miałam z tym problemu. Ale posmarowałam je antybiotykiem w żelu i jakoś się podsuszyły. Prawie jest już o.k. Przy końcu drugiego opakowania zauważyłam, że okresu nie mam, a w ciąży nie jestem. Zaznaczam, że do tej pory cykle miałam regularne. Po 52 dniach okres pojawił się, ale bardzo nikłe to było krwawienie. Piersi rzeczywiście powiększyły się trochę- widzę po staniku, że się wypełnił. Zauważył zmianę nawet mój partner. Nie wiem tylko, czy w kolejnym miesiącu również okres mi się tak opóźni??? Czy u którejś z Was wystąpiło również coś podobnego? :(