Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeemmmm

mozliwe ze tak szybko??

Polecane posty

Gość eeeeeemmmm

Witam! mam pewien delemat, poniewaz ponad 2miechy temu stracilam dziecko(ciaza obumarla:( ) krwawilam przez 5tygodni po tym... i teraz juz powinnam dostac normalnie a nadal nie mam... wrecz przeciwnie czuje sie dosc dziwnie... dokladnie jak wtedy gdy bylam w ciazy...tzn.. bola mnie piersi jak cholera i sutki...jem kilogramami ogorki i sledzie.. znowu mam humory (nagle placze zachwile sie smieje inawet nie wiem czemu...) kreci mi sie w glowie mdli... wiemze powinnam zrobic test ale jeszcze chce poczekac...tylko zastanawiam sie czy to mozliwe tak szybko zajsc?? Z męzem kochalam sie bez zabezpieczenia ale stosunek przerywany... wtedy tez kiazdy mowil mi ze to nie ciaza ijaksie okazalo byla:( dowiedzialam sie dopiero w 2miesiacu... bo mialam nieregularne@ Tak wiem. nie ma tu wróżek ale jak myslicie o co moze chcodzic? i wczesniej nawet nic nie myslalam o dziecku itp wiec to zadne zchizy nawet maż widzi podobne zachowanie jak kiedys.. a co najdziwniejsze nie jem prosiaczka i tylko piersi z kurcxzaka a od tygodnia nawet jem niedogotowane udka kielbase ... masakra i tylko bym jadla spala jadla:D prosze nie robci mi tu kazan typu "a co my wrozki" poprostu teraz sie boje ze jesli bede to znowu moze byc tak jakwczesniej:(

Gość najlepiej isc do lekarza
mi moja lekarka odradzala zachodzenie w ciaze przez 3 cykle po poronieniu{mialam lyzeczkowanie} takze lepiej isc do lakarza

Gość b1eata
mozliwe ja mialam podobnie tylko krwawienie cztero tygodniowe a potem ciaza dziecko urodzilam zdrowe bez zadnych komplikacji no moze na poczatku za szybko tylam ale minely 3miechy i bylo ok. dzis maly na prawie 2lata