Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna bardzo młoda :)

Wesele w Monte Carlo w Piekarach Śląskich

Polecane posty

Gość panna bardzo młoda :)

Witam Czy ktoś organizował wesele lub był gościem w Monte Carlo w Piekarach? bardzo zależy mi na opinii a mało o tej restauracji słyszałam

Gość MonikaEwaD
Ja też szukam opinii o Monte Carlo. Zamówiliśmy tam termin na wesele na przyszły rok - bardzo nam się tam podoba. Dziewczyna, która podpisywała z nami umowę bardzo miła. Mam nadzieję, ze jest tam fajnie :)

Gość byłam
nie byłam na weselu ale mój ojciec miał tam urodziny, na sali bankietowej, na piętrze :) wszystko było jak w najlepszym porządku, dużo przepysznego jedzenia, pięknie podanego, mili kelnerzy, dość sprawnie się uwijali :) a jedzenie które zostało byłoo nam oddane :) może wejście boczne nie jest super ale to nie aż taka wada :) tylko na duże wesele na pewno się nie nadaje, myśle że ok 70 może 80 osób :)

Gość Iwona i Tomek
Witamy wszystkich, jestesmy juz po weselu , ktore odbylo sie 29-05-2013 i z czystym sumieniem mozemy polecic Sale bankietowa MONTE CARLO w Piekarach Slaskich , obsluga przemila,zgrana i wesola. Jedzenie.... R E W E L A C J A i bardzo duzo. Dostalismy 25 butelek wodki na przyjecie, i samochod do slubu oraz do odwozu gosci. Jezeli ktoras z Was planuje wlasnie tam wesele to niczym sie nie martwcie na pewno sie uda!!! POLECAMY i pozdrawiamy.

Gość gigantyczny tekturozaur
Ludzie co za rozrzut! Monte Carlo, Piekary? :classic_cool:

Gość gość
Witam, ja zaniedlugo też będę tam miała swoje wesele. Tez trafiliśmy na ta promocję z wódka oraz samochodem dla Młodej Pary :) Słyszeliśmy same dobre opinie na temat obsługi raz jedzenia, mamy nadzeję, że również będziemy zadowoleni :) Pozdrawiam

Gość gość
Witam ,wie ktoś jakie są ceny od osoby ?

Gość gość
Witam, ja również rozważam organizacę wesela na tej sali. Na razie widziałam salę jedynie na zdjęciach w internecie oraz za pośrednictwem wirtualnego spaceru. Palnuję wesele na ok 60 osób, sala na zdjęciach wydaje się dość mała, zastanawiam się czy będzie odpowiednio dużo miesca do tańczenia. Proszę o opinie.

Gość grudniowa panna młoda
odnawiam temat po wstepnych ustaleniach jutro jedziemy załatwić tę sale raczej na 100% chyba że cos się wydarzy i zdecydujemy się na inną :)

Gość Piekarzanka
Szukam szkoły dla dorosłych w Piekarach. Słyszałam że Twoja-Szkoła na Wieczorka jest fajna. Znacie jakieś opinie?

Gość brzoskwinka20
Tez zastanawiam sie nad ta sala. Tylko jeszcze nie jestem zdecydowana.Obawiam sie troche schodow i biegania przez dzieci po tych schodach. Widzialam sale tylko na wirtualnym spacerze. Wydaje mi sie troche mala ta sala ale na 55 osob napewno starczy.

Gość gość
witam, też zastanawiam się nad salą weselną w monte carlo- czy cos się nie zmienilo od czasu ostatnich wpisów na forum? jak jedzenie, obsluga i w ogóle? bo widze ze wpisy są już stosunkowo stare. proszę o odpowiedz

Gość Magnusia
Opisujecie obsługę, ale nikt nie pisze ile kosztuje od osoby? Myślę o weselu, nie koniecznie w tej restauracji.

Gość gość
Za osobę jest 190zl, dziecko w wieku 4-7 płaci się 50%, a dzieci do 3lat za darmo. W tym jest gratis kierowca do rozwozu gości (100km po godz.23) kawa napoje soki nielimitowane. Tylko ciasto alkohol i soki gazowane we własnym zakresie

Gość gość
Czy ktoś organizował wesele lub był gościem. w Monte Carlo? Wpisy są stare a interesują mnie aktualne opinie

Gość Anulka353
W tej chwili w Monte Carlo jest dużo promocji weselnych (dużo gratisów) a w przyszłym roku otwiera się nowa, większa sala bankietowa, bo ta myślę jest odpowiednia na 50-60 osób. Najlepiej dopytać u źródła. Ofertę na e-mail wysyłają w ciągu doby

Gość gość
A ja muszę wyrazić swoją opinie na ten temat, byłam uczestniczką jednej z takich imprez i szczerze, jeśli masz duże oczekiwania od lokalu to ok. Widać wszystko nowe, ale jedzenie to porażka! Jedynie czego było pod dostatkiem to alkohol. Ciasto podane z jakiejś taniej cukierni, same kremy... Wszystko bardzo tluste, sałatki do obiadu beznadziejne. Nie polecam!

Gość gość
Byłem na imprezie i się zawiodłem same dobre opinie ale na oknach kurz nawet jakaś muchę znalazłem ja rozumie że mają budowę ale o takie rzeczy się dba jedzenie niby dobre ale podstawa w sałatce z kurczaka sama sałata kurczaka nie widać obiad dobry ale jadałem lepsze .Pani kelnerka bardzo fajna ale spódnicę miała jak na dyskotekę a największa porażka to dopłacanie za salę po 24 godzinie Nasza rodzina świetnie się bawiła a trzeba było się zbierać bo nie chcieliśmy babci narażać na koszty. Urodziny babci były pół roku temu może coś się zmieniło

Gość gość
Ja mogę z czystym sumieniem polecić tą salę , Kelnerka bardzo miła szybko uwijała sie z podawaniem posiłków. Jedzenie jak w domu u mamy, wszystkiego bardzo dużo. Sala bardzo przytulna. Na pewno zrobimy z żoną jeszcze kilka imprez w Monte Carlo.

Gość gość
Ponawiam temat odnośnie wesel i imprez organizowanych w Monte Carlo w Piekarach. Czy ktoś z Państwa był na nowej sali ? Ponoć jest na 110 osób, wesele mamy na ok 100 i martwi mnie czy nie będzie za mało miejsca do tańczenia.

Gość gość
Sala wyglada pieknie tylko czy ktos moze powiedziec jak jest z jedzeniem i jak duza jest ta nowa sala ? Mial ktos w ofercie ciasto weselne ?

Gość gość
Witam! My zarezerwowaliśmy salę na 2018 rok na 90 osób... był tam sylwester na 150, więc myslę, że 100 śmiało wejdzie :)

Gość gość
w piekarach bardzo fajnym miejscem jest pałac wiśniewski. jak ktoś czegoś takiego szuka, to polecam sprawdzić. Byłam tam na dwóch weselach i naprawdę, miejsce śliczne, pełne uroku, jedzenie pyszne - podobno ceny też bardzo ok

Gość gość
czy ktoś coś więcej w temacie sali?:) organizacji itd. ?

Gość Ochyda

Poszukuje osob ktore w tym roku 2019 mialy nieprzyjemne rewolucje po pizzy w monte tfu carlo