Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fikusima

Jestem warszawiakiem i mam dosc wiesniakow z innych czesci Polski

Polecane posty

Gość Fikusima

Wszedzie ludzie mowia smiesznym i zalosnym akcentem, jest bezrobocie, patologie. Tylko my warszawiacy pracujemy i utrzymujemy cala Polske. Ile tak mozna - nas jest niecale 2 mln, a musimy utrzymac prawie 40 mln ludzi.

Gość crazy-aerosmith
zalośni to są warszawiacy przebywający w berlinie :) hahahahaha

Gość Fikusima
Nie wiesz nic - to w Warszawie sa lokowane wszystkie firmy, wlasciciele wiedza, ze inni Polacy byliby zbyt leniwi, zeby pracowac chociaz te 6 godzin. Taka jest niestety natura reszty Polakow. Zyc z zasilkow

Gość Fikusima
zapomiałem dodać, ze mam problemy z myśleniem

Gość Fikusima
aha, moi rodzice pochodzą z Pierdziszewa Górnego

Gość ty to masz zryty beret
:O:O autorze ty to jestes zalosny jak pchla

Gość prosze nie zapominac
o tych 6 h myslalam ze padne i bede kwiczec :D nie zapominaj warszawiaku dzieki komu warszawa sie odbudowala i kto zapier... na was po 12 h :P dziekuje zegnamy pana :)

Gość bardzo prosze o odpowiedz.,.,.
warszawiacy za to pokazuja "kulture na drodze" jak wyjada poza miasto. godne pogardzenia:P

Gość he he he znam pare rodzin
z warszawy i są to PRAWDZIWI warszawiacy z dziada pradziada a nie tacy co za robotą kiedyś tam przyjechali :O Rodowici warszawiacy są normalni !A opinię psuje im własnie taki motłoch

Gość sncky
Chwileczkę...., ja estem Warszawianką od urodzenia i w obecnej chwili też nie pracuję, ale nikt z ludzi tu mieszkających mnie nie utrzymuje, ponieważ nie korzystam z opieki czy innych instytucji. Na szczęście mam faceta który pracuje, i utrzymuje rodzine. Więc nie pisz o wszystkich. Co do kwesti bezrobocia, owszem jest, ale jak byś nie zauważył teraz nawet do sprzątania potrzebuja z j.angielskim. A wiekszosć ogłoszeń jest dla studentów, osób uczących sie, rencistów oraz emerytów. Bez wykształcenia niestety nie znajdzie sie nic, mimo że w większości to tylko papierek, ale niestety tak juz jest że prawdziwe umiejętności się nie liczą. Tylko papierek z średnim, wyższym wykształceniem. Segregacja ludzi na wyższe i niższe poziomy. Jeśli ktoś ma zawodówkę lub podstawówkę automatycznie jest spisywany na margines. A wiem osobiscie że takie osoby potrafią czasem więcej niż te po studiach.