Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nietaktowna

kolezanka dała mi rok temu w prezencie 200zł, ile jej dać

Polecane posty

Gość qwerty33333
ciesz sie ze nie dostalas pustej koperty ty glupia cipo

Gość harmid
tak, niektórzy maja tak właśnie napierdolone w glowach, to się w glowie nie mieści, że ludzie tacy są.

Gość Agentka csi
O ja piernicze!!! jaka cholera pamietna, rok temu dostsla 200 zl!! Wiesz co a moze odposc sobie i zamiast 200 plus kiecka idz i wydaj kase na siebie? Jestem pewna ze kolezanka nie mialaby nic przeciwko, gdyby znala twoje stanowisko.

Gość wy jesteście pojebane
dziewczyna sie pyta czy moze dać 200ł a wy ja rugacie, puknijcie sie w te wasze pierdolniete, puste glowy.

Gość AQwaWit
PYTANIE A PYTANIE TO ROZNICA-autorka pluje jadem:(

ja nie rozumiem o co chodzi z tym dawaniem na wesele - my sie ucieszymy jesli nam ktos zechce cos dac, ale jak dostaniemy 100 zlotych czy mniej to sie napewno nie obrazimy. Ok - ludzie moga "miec kase" ale sa wydatki, szczegolnie u mlodych ludzi, moze skladaja na dom albo wakacje.. Moja znajoma robila wesele 2 lata temu i przyjezdzala do nich nasza wspolna kol. ktora mieskza w Angli. Dali w kopercie 400 zlotych i ona nie omieszkala sie wspomniec, ze spodziewala sie ze jednak wiecej od nich dostanie, ale jak tak zydza to trudno.. pomyslcie czasem: ubranie dla dwoch osob+dojazd+kwiaty (lub inny drobiazg)+prezent. Nie wszystkich stac na taki wydatek

Gość ,nkj
sama jestes pustak pazerny, co tylko kase liczy

Gość liczy się nie kwota ALE
MOTYWY!!!TE 200 ZŁ MOGŁA DAĆ BO NIE MIAŁA WIĘCEJ ALBO ZE SKĄPSTWA.....a w tym ostatnim to już inna bajka,sama lepiej znasz koleżankę a odpłacanie pięknym za nadobne to normalne zachowanie panienki-nie ma się co oburzać same tak w życiu postępujecie tylko przyznać się nawet przed sobą nie macie odwagi!

Gość haaa
spierdaalaj dziwkoo bez szkoły

a potem wielkie zdziwnienie, że tylu gości odmawia uczestnictwa w imprezie:( Ja bym sie wstydziła analizowac ile kto dał w kopercie.