Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pies w Uk

Pies na mieszkaniu socjalnym w Uk

Polecane posty

Gość pies w Uk

Mam pytanko dotyczace psow na mieszkanich socjalnych w Uk..Czy mozna miec pasa na takim mieszkaniu??Ale przedewszystkim czy mozna miec szczenieki,,Mam suke ktora spodziewa sie mlodych,,nikt nigdy nie mial pretensji o to ze mamy pasa ale slyszalam ostatnio ze nie mozna miec szczeniat,,nigdzie nie moge znalesc informacji na ten temat..Jesli ktos jest zorientowany prosze o pomoc..dziekuje

w mieszkaniu a nie na :O Skoro nigdzie nie ma informacji to raczej można,skoro masz psa...z resztą chyba nie będziesz wystawioać ich na widok publiczny no nie?

Gość pies w Uk
No w ogrodzie bedzie raczej widac stadko biegajacych retriverow..No i masz racje nie "na" a "w" pospiech..

Gość pies w Uk
No pewnie ze nie jest ciezko i zapytam ale moze ktos kto tu mieszka mial juz z taka sytuacje..

Moi sąsiedzi mają dom socjalny i niby z psem nie ma problemu. Ze szczeniakami niby też nie powinno. Jedno co możesz zrobić to uprzedzić sąsiadów - są tacy bardzo upierdliwi więc mogą narzekać na "hałas".

Gość majajaja
Dziekuje Fawila:)

Gość \ASDFGHJ
ja mam w umowie 0 zwierzat.

Bo to zależy co kto na umowie ma. Jeżeli mieszkanie jest bliżej centrum z dużą ilością sąsiadów może być problem. Poza tym mogą (ale nie muszą) przyczepić się o małą przestrzeń dla takiej ilości psów. Autorka musiałaby je szybko sprzedać. Mimo wszystko twierdze, że nadgorliwe sąsiedztwo jest najgorsze.

Gość majajaja
Mozna ja mam psy i nikt sie nie doczepl a pani ktora wreczala nam klucze byla zafasynowana naszymi psami wiec gdyby nie mzna bylo to napewno by nam o tym powiedziala!

Gość Jdhdhhd
Kolejni nieudacznicy. Mieszkanie socjalne w uk????? O ya co za wstyd