Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halinkamalinka

młoda mama?!

Polecane posty

Gość halinkamalinka

Witam wszystkich! Wiem, że takich tematów jest wiele ale proszę Was o radę i pomoc. W weekend miałam owulacje i zaszaleliśmy z chłopakiem. Stosunek przerywany w dni płodne ;( a w niedziele dodatkowo mój Luby nie jest pewnien czy zdążył wyskoczyć a po drugie skończył centralnie na moich wargach sromowych... jak się dotknełam tam na dole to byłam całą w spermie. Wiem, że musze czekać do terminu @ i wtedy zrobić test itd. ale powiedzcie, jak myśłicie... mogę zajść?!

Gość halinkamalinka
wbrew pozorom w ciąze nie zachodzi się tał łatwo!!! Moja siostra stara się 2 cykle i nic a ja miałabym zajśc tak od razu...?

Gość no to skoro wiesz
lepiej to po co pytasz? Nie rozumiem? :O Siostra może nie zajść szybko a ty np. możesz zaskoczyć od razu od takiego przerywańca. Tutaj nie ma uniwersalnych zasad -każdy jest inny.

Gość Parmeliana
Możesz być w ciąży. Test 14 dni po stosunku lub w dniu spodziewanego okresu.

Gość halinkamalinka
nie mówie że wiem lepiej... właśnie nie wiem dlatego pytam... . do terminu @ jeszcze około 2 tygodni... myślicie że prawdopodobieństwo że zaszła jest duże?

Gość ja mam taki wózek i
tak, bardzo duże, ja tak zaszłam

Gość no to skoro wiesz
możliwość zawsze jest i trzeba się z tym liczyć. A skoro to były dni płodne, facet nie wie czy zdążył a do tego wytrysk był na srom to raczej większe niż mniejsze. Czekaj do okresu i się przekonasz.

Gość halinkamalinka
o kurcze... no to mnie teraz nastraszyłyście. Wiem, że zostaje mi jedynie czekać do terminu @ a czy w tym czasie nie powinnam brać chociażby kwasu foliowego na wypadek gdyby okazało się, że jestem w ciązy?!

Jeżeli nie minęło jeszcze 72 h, to idz do gina i poproś o taką tabletkę wczesnoporonną.

Gość halinkamalinka
kurcze, mam dopiero 14 lat...

Gość nie rozumiem czemu się dziwisz
Gdzie masz mózg, skoro popełniasz takie błędy? :O Masz dni płodne, uprawiasz seks bez zabezpieczenia (jak napiszesz, że myślałaś, iż stosunek przerywany chroni przed ciążą, to się rozpłaczę ze śmiechu), do tego chłopak spuszcza się na twoje krocze, zamiast choćby na piersi... Noż kurwa, to tak, jakbyś skoczyła z okna i dziwiła się, że złamałaś nogę :O

Gość halinkamalinka
ktoś sie podszywa... nie mam 14 lat tylko 21!!!! ewentualna ciąza nie byłaby tragedią chociaż szczerze powiem, że lekko skomplikowałaby Nam zycie...

co to w ogóle za metoda? przerywany stosunek? nie chcesz mieć dzieci to się zabezpieczaj porządnie albo w ogóle nie uprawiaj seksu. przeraża mnie niewiedza społeczeństwa dotycząca antykoncepcji. tak, możesz zajść w ciążę. jeśli będzie inaczej potraktuj to jako ostrzeżenie i ogarnij się na drugi raz.

Gość salianka
--------------->Nie rozumiem czemu się dziwisz - popieram. --------------->Halinkamalinka Litości.takie pytanie zakrawa na kpinę.Trzeba mieć krzywo pod sufitem albo być na etapie Bravo Girl. Oczywiście zdajesz sobie sprawę,że przed wytryskiem część nasienia wypływa z penisa?

Gość halinkamalinka
hej! spokonie!!! wiem co to antykoncepcja i świadomie stosujemy tylko przerywany, ew.prezerwatywy bo jak już napisałam elentualna ciąża nie byłaby żadnym problemem tylko szczęściem mimo iż jakoś specjalnie się nie staramy... . Nie chce się nastawiać ani na ciąże ani na jej brak.... sama nie wiem co mam teraz myśleć...

Gość nie ma to jak świadomie
zaplanowana rodzina, z miłości i rozsądnie przemyślana :O 21 lat, z chłopakiem, nawet nie narzeczonym, że o ślubie nie wspomnę, spust na wargi sromowe i "trafi się albo nie, co za różnica" :O :O :O

Gość halinkamalinka
potępiać każdy potrafi.... . Mam 21 lat , on 26. Mamy prace, mieszkamy razem i jestesmy gotowi na dziecko. i nie wszyscy chcą brać ślub!!! my np. nie chcemy!

Gość Troenna ma rację
ależ nikt nie potępia, tylko żal tego dziecka :O mamo, skąd się wziąłem? - no wiesz, tatuś nakapał na moje wargi sromowe, bo nie wiedzieliśmy, czy cię chcemy, czy nie, tylko żeby ktoś za nas zdecydował :O

Gość halinkamalinka
bez przesady z tym podejściem! Swiadomie decydujemy się na stosunek przerywany więc kto powiedział, że nie chcemy dziecka?!

Gość a umiesz czytać w ogóle?
to ty napisałaś, że NIE WIESZ, czy chcesz dziecko, czy nie a że twój facet taki stary i tak samo głupi, to ręce opadają

Gość salianka
Ok, czyli ewentualnie jesteście gotowi na dziecko.No to skąd pytanie czy możesz zajść w ciążę? Nie obraź się, ale zadając je na kafe stawiasz się na jednym poziomie z kretynkami,które myślą chyba,że dzieci bocian przynosi.

Gość hahaha zdecydowali się
niby chcą mieć dziecko, a laska nie ma pojęcia o swoim organizmie i siedzi od rana na forum wypytując, czy mogła zajść od wytrysku na srom :O

"Ok, czyli ewentualnie jesteście gotowi na dziecko.No to skąd pytanie czy możesz zajść w ciążę? Nie obraź się, ale zadając je na kafe stawiasz się na jednym poziomie z kretynkami,które myślą chyba,że dzieci bocian przynosi." Amen.

Gość halinkamalinka
zrozumcie... nie mam z kim pogadać na ten temat, oprócz mojego Lubego, więc napisałam tutaj aby ktoś OBIEGTYWNIE ocenił czy jest prawdopodobieństwo, że zaszłam....

Gość salianka
A propo łatwości zachodzenia - to sprawa indywidualna - ja zaszłam za pierwszym razem :D Inni starają się latami bez powodzenia :(

Gość halinkamalinka
widze, że niektórzy ludzie są tutaj tylko i wyłącznie po to aby ponabijać się z innych ... brawo!

Ale skoro chcecie mieć dziecko, to dlaczego nie staracie się o nie normalnie, kierując wytrysk tam, gdzie należy?

No ciężko się nie nabijać, czytając coś takiego...