Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andy1234

Uważajcie na Lukas Bank

Polecane posty

Gość Andy1234

Nie było problemów dopóki nie rozwiązałem umowy. Nie poinformowali, że nie zrealizują polecenia zapłaty, mimo że o tym wspominałem przy rozwiązywaniu umowy. Uważajcie, bo koszty mogą być bardzo duże. Od razu wyślą wam monity, za które trzeba płacić 15 zł za każdy, mimo że żadnego nie otrzymałem a podobno wysyłają je jako listy zwykłe i dlatego nie mają dowodu, że je wysłali. Od razu zapłaciłem całą kwotę jak tylko się dowiedziałem o sytuacji, ale to nic Wam nie da. Bo ciężko jest spłacić coś o czym się nie wie. Spłacacie, a tu się okazuje, że zadłużenie rośnie, bo Oni wysyłają kolejne listy i ciągle macie dlug. Do tego nie chcą podać jakie są odsetki na dany dzień, a ponieważ odsetki są pokrywane w pierwszej kolejności ze środków wpłaconych, ciągle macie zadłużenie. Modlę się żeby nie przysłali komornika, bo to też mogą zrobić zgodnie z umową. Wtedy dopiero koszty wzrosną. Morał - nie podpisywać z nimi umowy, a jak już podpiszecie to rozwiązujcie dopiero po conajmniej miesiącu od ostatniej płatności kartą. Wtedy jest szansa, że uda się Wam wszystko spłacić. Jak podpiszecie umowę mają Was w garści, ze względu na zapis o poddaniu się egzekucji. Więc dobrze radzę się zastanowić...