Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KulturalnaMAYA

ogromny kac !

Polecane posty

Hej, no mam takie pytanie bo nie mam sie kogo poradzić :) Nie piłam od 3 lat, nie nie miałam żadnego problemu alkoholowego po prostu nie chciałam :) Ale wczoraj troszkę przesadziłam ogólnie jak się to mówi... urwał mi sie film, a dzis tzn teraz mam ogromnego kaca głowa mnie boli teoretycznie nie mam siły żeby normalnie funkcjonować. Macie jakieś domowe sposoby na poradzenie sobie z kacem ? POMOCY, pozdrawiam

Gość nie ma cudow
lekow na kaca nie ma. alka prim troche pomaga. na kaca najlepsza jest praca i powietrze z pompki od materaca.

Gość dobrym sposobem jest
kawa z cytryna. pomaga !

na samego kaca ciężko jest coś pomóc, ale najlepiej się przed nim zabezpieczać> Mniej pic i kontrolować to:) ja w czasie picia biorę 2kc i rano jest ok, w sumie nie mam dużego doświadczenia ale wiem, że działa:)

za to ja mam w tym duże doświadczenie i wiem, że 2kc jest na kaca świetne! zażycie go podczas picia i rano działa na kaca jak zabójca ! zero objawów.. tylko trzeba uważać w jakich ilościach się bierze te kac tabletki , bo trzeba brać po 2-3, przy większym piciu oczywiście więcej :)

osz....szkoda że dopiero teraz tu usiadłem, nie chce mi się już nigdzie wychodzić, imprezka przede mną i jakieś piwo, i takie 2kc by się przydało...no cóż! może następnym razem...