Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hailie

Wybieracie się na castingi do Tap Madl 2?

Polecane posty

Gość nie bo jestem za niska
pozatym przepraszam bardzo ale co za sens ma uczestnictw w programie ktorego jurorka jest brzydkim wytworem chirurga plastycznego do tego jak patrze na te ktore doszly do koncowki a taz mnie na gromi smiech zbiera ani ladne ani zgrabne

Gdybym miała 2-3 cm więcej, to też bym się wybrała z ciekawości. Żeby zobaczyć jak to wygląda. Jeśli chodzi dobór modelek to urodą one nie powalały:o

Nie wiem co trzeba mieć w głowie, żeby chcieć wypromować się przez taki program. Przecież to co działo się w pierwszej edycji to żenada.

W polskiej edycji co 2 odcinek kazali im się rozbierać do naga:o Jakoś w amerykańskiej tak nie było :P

E tam, bez przesady. Wiadomo, że takie programy są reżyserowane, może nie w 100% ale istotnie. Jednak to mogłoby być ciekawe doświadczenie :)

hailie - też to zauważyłam!! Pewnie chcieli zapewnić sobie wyższą oglądalność. Zobaczymy jak będzie tym razem!

Gdyby nie te rozbierane sesje (i przygotowania do nich, które mogła śledzić cała Polska za pośrednictwem telewizji), to chętnie wzięłabym udział w tego typu programie:) To ciekawe doświadczenie, fajna przygoda. Chociaż nie podobała mi się rywalizacja pomiędzy tymi dziewczynami. Być zamkniętym w 1 domu z taką ilością bab musi być nie do zniesienia :P Niemniej uważam, że poziom polskiej edycji był niestety średni...