karola :) 0 Napisano Czerwiec 14, 2011 Witam mam pytanie. Przebywam aktualnie w niemczech i wczoraj zgubiłam dokumenty, dowód, prawko, zezwolenie na prace i karte do bankomatu. Wyslałam meila do konsulatu, puki co nie odpowiadają. Zgubiłam portfel w taksówce, nie znam zabardzo niemieckiego zeby sie dogadac, wiecie co robi sie w takich sytuacjach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JA BYM ZADZWONILA Napisano Czerwiec 14, 2011 DO FIRMY, KTOREJ TAKSOWKA JECHALAS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no wlasnie, skoro jestes Napisano Czerwiec 14, 2011 pewna ze w taksowce to powinny sie znalesc, podasz kurs i godzine, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karola :) 0 Napisano Czerwiec 14, 2011 Tzn pewności 100% nie mam raczej tak na 85% W taksówce mialam ponieważ wyciagałam pieniadze z portfela, trzymałam je w rece, kurtke i picie w drugiej, musial mi wypaść w samochodzie, zorientowałam się dość szybko i przeszlam cała długość ulicy gdzie wysiadłam, nie znam nazwy firmy poniewaz złapałam taksówke na ulicy i bylo to w nocy. Myslalam pojsc moze na postój z tego co wiem oni rozmawiaja ze soba przez takie radia to moze by sie znalazło. Mam tylko paszport, pomoże to cos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no wlasnie, skoro jestes Napisano Czerwiec 14, 2011 napolicje jeszcze zglos, bo moze sie ktos nimi posluzyc, to czeka cie wyrabianie nowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach