Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skojarzenia miast pomorskich

Z czym kojarzą się wam miasta Pomorza ??

Polecane posty

Gość skojarzenia miast pomorskich

Z czym kojarzą wam sie miasta województwa Pomorskiego? Gdańsk Gdynia Hel Słupsk Wejherowo Rumia Kościerzyna Ustka Bytów Tczew Gniew Malbork Kwidzyn Krynica Morska

Gość elixirrr
Z piaskiem i morzem i slońcem... generalnie z wakacjami

Gość Skojarzona.
Gdańsk - Żuraw Gdynia - Stocznia Hel - Kurort Słupsk - z kościołem ewangelickim* Wejherowo - z Wiatrem Rumia - z Rumiankiem Kościerzyna - z kaszubami Ustka - z rybactwem Bytów - z niczym Tczew - z blacharami Gniew - z gniewem (emocją) Malbork - z Kryżakami Kwidzyn - z Kwikiem świń Krynica Morska - z morzem *Bo byłam kiedys na slubie.

Gdańsk- Neptun,ul. długa Gdynia- stocznia Hel- z niczym Słupsk- z niczym Wejherowo- z niczym Rumia- z rumunami ;) Kościerzyna- A co to? Ustka- wakacje Bytów - bytom ;) Tczew- wioska pod Gdańskiem Gniew- z niczym Malbork- zamek krzyżacki Kwidzyn- z niczym Krynica Morska- z niczym Ogólnie miejscowości z pomorza są dosyć sielskie, i nie czujesz, że jesteś w mieście wogóle.

Gość KeriBradszoł
Gdańsk - Solidarność Gdynia - Port Hel - Wakacje Słupsk - ??? Wejherowo - ??? Rumia - Rumunia Kościerzyna - Kości Ustka - z ustami Bytów - ??? Tczew - ??? Gniew - z Zamkiem Malbork - też z Zamkiem Kwidzyn - z wiesniarami z Kwidzyna Krynica Morska - z Krynicą górską

Gość Małżowina ószna
Z niczym mi sie nie kojarzą te podane wyżej.