Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 z kazdym tak samo

Co ile wymieniacie bielizne ??

Polecane posty

Go艣膰 z kazdym tak samo

stac Was na czeste i drogie zakupy ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 salianka
Dawniej kupowa艂am bielizn臋 na targu - ze wzgl臋d贸w finansowych.Tylko,偶e cz臋sto trzeba bylo wymienia膰 (po np.p贸艂 roku-chodzi mi g艂贸wnie o staniki).Posz艂am wi臋c po rozum do g艂贸wy i teraz kupuj臋 firmowe biustonosze (poluj臋 na promocje np.w Trumphie).Nic si臋 z nimi nie dzieje-nie rozci膮gaj膮 si臋,nie deformuj膮, jako艣膰 jest 艣wietna. Wol臋 mie膰 dwa-trzy dobrej jako艣ci, ni偶 5 byle jakich.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mamma Humannistki
ja kupuje jeden na rok dla siebie i nosze z moja corka humanistka i synem zbokiem na zmiane- pn wt ja sr cz ona weekend on i jest git - kupouje te najtansze na rynku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hahahahahaha!
Wol臋 mie膰 dwa-trzy dobrej jako艣ci, ni偶 5 byle jakich." powiedz ze jaja sobie robisz :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koiko
to chyba jaja Ja mam ze dwadziescia stanikow-a pewnie duzo wiecej :) majtek nawet nie licze Ze sto par conajmniej..Kiedys liczylam spodnice,jeansy i t-shirty Spodnice-30 Jeansy-18 t-shirty-150:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja pierdacze
az tyle? lomatko, ja bym przepadla w takiej ilosci towaru :D nie znosze nadmiaru czegokolwiek. 2 staniki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja pierdacze
2 staniki to troche malo, ale z 5-6 i ze 20 majtek gora. potem sie gubie w natloku ;) dzinsow nigdy nie wiecej niz 5, jak sie zrobi wiecej to oddaje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 odpowiem te偶 .......
wymieniam jak potrzebuje ....widz臋 偶e jaki艣 stanik czy majtki si臋 ju偶 nie nadaj膮 do noszenia to wyrzucam i tyle w tym temacie

Udost臋pnij ten post

ja tak mniej wiecej co jakies 3 miesiace uzupelniam braki w bieliznie,i mam jej duzo. Majtki i biustonosze z reguly kupuje na targu u takiego kolesia (smieszny facet,ekspert od damskiej bielizny:) ),ma bardzo duzy wybor,mozna kupic biustonosz za 15 zl,ale rowniez firmowe,np.Samanta za 100zl. stanikow mam bardzo duzo, praktycznie w kazdym kolorze - bo nie lubie zakladac np.czarnego stanika do niebieskiej bluzki. I moze dlatego,ze mam ich az tyle,to nie sa zniszczone,i nie musze ich tak czesto zmieniac. Majtki wyrzucam,jak juz widze,ze sa zniszczone, np.sprane czy zaczynaja jakies nitki wychodzic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trza wymieni膰 gacieee
za rzadko...np. w tym roku nie kupi艂am jeszcze 偶adnego stanika ;), gdzie艣 w cz艂owieku siedzi takie prymitywne przekonanie, 偶e tego czego nie wida膰 nie trzeba cz臋sto wymienia膰 na nowe :D

Udost臋pnij ten post

a majtki z sieci贸wek, to tak na prawd臋 szybko si臋 zu偶ywaj膮, w stanikach te偶 nie powinno si臋 d艂ugo chodzi膰, my艣l臋 偶e maks rok, przy 艣rednim u偶ytkowaniu, bo cho膰 mo偶e czasem tego nie wida膰, ale wys艂u偶one szkodz膮 cyckom ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mikablue
Cos w tym jest.Ja u siebie zwalczam te tendencje.Moja babcia zawsze mowila,ze kobieta naprawde elegancka ma zawsze dobra bielizne.Mozna miec mniej ciuchow ale pod spodem zawsze nowe i dobre gatunkowo.

Udost臋pnij ten post

Ja te偶 staram si臋 zwalcza膰, ale jako艣 niezbyt mi idzie, ale ja og贸lnie ma艂o ubra艅 kupuje, nie czuj臋 potrzeby ;). Teraz zamierzam przez net troch臋 bielizny zam贸wi膰, bo w sklepach nie zawsze jest wyb贸r...

Udost臋pnij ten post

Ja kupuje g艂贸wnie w Atlanticu, poniewa偶 m贸j TZ tam pracuje. Kostium贸w mam kilka, biustonosz贸w dziesiatki, nawet nigdy nie noszonych z metkami, mam dwa typy w kt贸rych chodze najczesciej juz od pol roku, nic sie z nimi nie dzieje mimo czestego prania i na razie nie zamierzam wymieniac. Og贸lnie tak ok. 3-4 razy w roku robie gruntowny przeglad garderoby i bielizny i zawsze pare rzeczy wyrzucam, a mam na bie偶膮ceo nowe, wiec tak konkretnie to nie okresle niestety

Udost臋pnij ten post

chyba tylko jakie艣 gacie mia艂am z atlantika...i chcia艂am zam贸wi膰 tam staniki, dobre s膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mikablue
a jak czesto pierzecie staniki?

Udost臋pnij ten post

No ja nie narzekam, natomiast w sklepach jest drogo. Znajdz jakis outlet, albo moze ktos znajomy pracuje? Moj Michas pracuje akurat w centrum logistycnym wiec mam bezposrednio z nowych kolekcji zanim jeszcze gdziekolwiek sie pojawia, nawet w katalogach. np. na lato kupil mi kostium za 890 zl, a na stronie i w sklepie kosztuje teraz 169 ten sam, wiuec duzo taniej mam. Majtki sa ekstra, wygodne itp., natomiast staniki zalezy od rodzaju kupuje rozne rozmiary

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mikablue
ja kolorowe raz na dwa tygodnie a bia艂e dwa razy na tydzie艅

Udost臋pnij ten post

aha, wiesz jak jako艣ciowo s膮 ok, to mo偶na o troch臋 wi臋cej zap艂aci膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojojojoj !
偶e tego czego nie wida膰 nie trzeba cz臋sto wymienia膰 na nowe " cudowne podej艣cie, zw艂aszcza 偶e wypadki chodz膮 po ludziach :o nie 偶ycz臋 ci aby艣 zle si臋 poczu艂a lub zda偶y艂 si臋 jaki艣 wypadek tobie na ulicy:o bardzo fajny widok maj膮 w takim wypadku np sanitariusze z karetki gdy ci臋 rozbieraj膮 :)

Udost臋pnij ten post

Oj przecie偶 ironizuje :D, a偶 tak 藕le nie jest :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojojojoj !
ja kolorowe raz na dwa tygodnie a bia艂e dwa razy na tydzie艅" o ja piernicze!!! ta jeszcze lepsza :D jak czytam takie teksty, to wstydz臋 si臋 偶e jestem kobiet膮 :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojojojoj !
dobrze ze mam penisa, zawsze to mniejszy wstyd:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mikablue
to byla podszywa a nie ja mikablue!!!! Ja piore tak:jak sie spoce to po jednym razie oczywiscie a jak ni to co trzy razy i sie zastanawiam czy nie powinno sie jednak prac czesciej,dlatego Was pytam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mikablue
Wlasnie chcialam zapytac czy Wam tez jak sie spocicie to sie brud na plecach kulkuje i oblepia stanik???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojojojoj !
19:06 [zg艂o艣 do usuni臋cia] ojojojoj ! " i co? ul偶y艂o tobie gdy podszy艂a艣 si臋 brudasie ? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojojojoj !
szukam koronkowego gorsetu z fiszbinami i bokserkami z otworem na penisa, mo偶e kt贸ras widzia艂a?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eeeeeeee????????
"Wol臋 mie膰 dwa-trzy dobrej jako艣ci, ni偶 5 byle jakich." Jakby tak by艂o to by艣 nie kupowa艂a w Triumphie :o

Udost臋pnij ten post

19:14 [zg艂o艣 do usuni臋cia] ojojojoj ! szukam koronkowego gorsetu z fiszbinami i bokserkami z otworem na penisa, mo偶e kt贸ras widzia艂a?" szukaj dalej, a b臋dzie znalezione baranino :D

Udost臋pnij ten post