Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perełka1990

Uzależnienie od chłopaka

Polecane posty

Gość Perełka1990

Witam , jestem uzależniona od chłopaka codziennie się z nim widuje po jego pracy nie mogę się powstrzymać ja nie pracuje nie uczę się siedzę w domu !! koleżanki mam dziwne żadna nie ma czasu , chciałabym trochę ograniczyć te spotkanie bo On stał się inny niż kiedyś nie stara się już o mnie tak jaki kiedyś !! wiecznie są kłótnie ale ja i tak chcę się z nim widzieć nie wiem co mam już robić

Gość poradapor
jest fajna książka kobietym które kochają za bardzo... coś takiego mówi o uzaleznieniu

Gość Perełka1990
kurcze nie mam czasu na czytanie ja potrzebuje juz rady !! ale dzieki moze skorzystam

Mialam taki sam problem. Pozniej moj chlopak powiedział mi ze nie mogl ju zna mnie patrzec bo caly czas bylismy razem, nie mial czasu na nic, zeby wyskoczyc z chlopakami czy sam, a mieszkacie razem czy po prostu sie spotykacie? i ile jestescie razem

Gość mnmvcvcffff
Chyba dokucza ci samotność. Napisałąś że koleżanki nie mają dla Ciebie czasu więc próbujesz go wypełnić spotkaniem z chłopakiem. Ale faceci nie szanują takich kobiet które są jak jego cień. Postaraj si ynale sobie inne koleanki alebo yrb co bz miaa y tzmi lepsyz kontakt.

Gość Perełka1990
nie mieszkamy razem spotykamy się poprostu !! półtora roku jestesmy razem !! i tak do kolegów nie pojdzie bo sa debilami :/ pija itp, juz nie raz była przez nich kłótnia ja tego nie toleruje

Gość Perełka1990
ale On mnie szanuje przynajmniej nie okazuje tak bardzo chamstwa !!

albo moze po prostu zajmij sie czyms tylko dla siebie. Idz na siłownie na basen, zadbaj w tym czasie o siebie. Albo znajdz sobie jakies inne kolezanki. BO facet w koncu nie wytrzyma

Gość Perełka1990
Ale On nie narzeka !! nie mam kasy na siłownie itp, bede robic kurs prawa jazdy

Ale on chce sie z toba widywac? jak spędzacie czas? Wszyscy jego koledzy to debile i piją? nie ma ani jednego normalnego?

Gość palnij się w łeb
najlepiej.... nie masz czasu na czytanie? siedzisz w domu i nie masz czasu? no to siedź i napisz Misiu jak Ci dzionek mija o której dzisiaj będziesz i baw się dobrze

Gość Perełka1990
naprawdę te koledzy to jedna wielka paczka która imprezuje

Gość Perełka1990
naprawdę te koledzy to jedna wielka paczka która imprezuje

Gość Perełka1990
bede pózniej to napisze do was piszcie rady itp :))

Gość palnij się w łeb
"te koledzy" no nie mogę naprawdę weź się za czytanie, a po drugie w tym wieku oczywiste jest że się imprezuje a nie w domu z babą non stop siedzi.... te koledzy...

Gość ja mysle, ze to jest za malo
dlaczego nie pracujesz, ani się nie uczysz? jesteś już dorosła znajdź jakąś pracę dorywczą nie można być aż tak nadgorliwym...

Gość Perełka1990
NIe pracuje bo mam problrmy zdrowotne !! a po za tym On sie widuje z chłoopakami trenigi mecze itp . i nie wiecie ile mamy lat

Gość sądząc po nicku
21. a może jakieś zlecenia przez internet? przynajmniej byś sobie głowę czymś zajęła. albo książki, nauka, kursy doszkalające, języki nie można żyć tylko miłością i spotkaniami z chłopakami.

Gość Perełka1990
Jeżeli sądzicie po nicku to możliwe że się mylicie równie dobrze mogłabym mieć inny nick !! Każdy tu pyskuje na mnie a ja tylko zapytałam jak mogłabym się odseperować od chłopaka !! każdy twierdzi że On ma mnie dosyć nie nie ma mnie dosyć , pracuje , trenuje , jeździ na mecze , robi to co lubi i spotyka się ze mną dopiero na koniec dnia bo nie ma kiedy , a więc to ja w jakiś sposób jestem pokrzywdzona tym czekaniem na niego a nie On !! a to że nie lubię jego kolegów to nie to że piją tylko wiele nam namieszali w związku !! i dlatego a to że piją to niech piją ale On nie będzie bo ja tego nie lubię tyle mu broni pić , ale wydaje mi się że na dobre mu to wychodzi !! tamci cóż z tego że piją bawią się imprezują żaden nie ma dziewczyny ale się nie dziwie nikt by nie wytrzymałam długo z takim nie ustatkowanym kolesiem co tylko zabawa i picie mu w głowie , fakt lubię się bawić i namawiam chłopaka na wyjścia gdzieś ale nie to żeby się uchlać i tyle

Gość tęsknię za nim :(((
U mnie jest trochę podobnie, z tą różnicą, że zarówno ja jak i on jesteśmy od siebie uzależnieni. Kiedy się uczyłam to nie było jeszcze tak źle, ale teraz ciągle za nim tęsknię. Mój facet dużo pracuje a mi już go brakuje po przebudzeniu kiedy widzę puste łóżko. On ma podobnie. Dzwoni w każdej wolnej chwili ale to i tak nam nie wystarcza :( To jest chore....

Gość Perełka1990
kurcze nie wiem jak sobie z tym poradzić , szukam fajnej koleżanki żeby się czymś zająć itp, ale nie mam takiej :/