Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona co perfum nie kupowała

Chcę kupić śliczne perfumy, doradzicie mi coś...Feromony???

Polecane posty

Otóż witam wam serdecznie i na wstępie zaznaczę, że jestem zielona w tej kwestii, bo zazwyczaj perfumy dostawałam na jakieś okazje i starczały na dosc długo...niestety nie wiem tak naprawdę, jakie perfumy lubię...te ktore dostawalam mi się nawet podobaly, a najbardziej jakies o nazwie Insomnia(czy jakos tak) z Avonu. Teraz sama chciałabym dokonac zakupu, tylko jak wbierac perfumy skoro praktycznie kazde pachną ladnie, a tak na dobra sprawę po kilkukrotnym powąchaniu flakonu z perfumami wszystkie zapachy mi sie zlewają... myslalam, a wlasciwie slyszalam, ze mozna kupic cos takiego jak feromony? uzywa się tego tak samo jak perfum? czy kupie cos takiego za 150-200 zl.? z góry dziękuję za odpowiedzi

Gość no wlasnie, skoro jestes
CK Euforia lub Mark Jacob "LOLA"

Gość srtusrtuu
Jezeli chcesz kupic sobie drozsze perfumy kupuj je "kilka dni". odiwedzaj perfumerie kilka razy, testuj zapachy na nadgarstku( nie na papierze!!!) jednego dnia 2-3zapachy. poznasz dokladnie zapach dopiero po kilku godzinach noszenia go na sobie, poznasz jego trwalosc. zapamietaj jakimi sie psikalas, potem mozesz spytac Pani w perfumerii jaki to rodzaj zapachu i bd wiedziala jakie perfumy są dla ciebie. ja uzywam na wieczor dolce gabbana the one, diamonds intense od armaniego, na dzien mam femme od bossa. polecam chanel medemoiselle. z tanszych nową beyonce( pomaranczowa) na lato super jest daisy i kenzo. pozdro

Gość srtusrtuu
flowerbomb tez jest cudny, ale niestety dorgi!!!! okolo 450 zl

Gość idź do perfumerii i wąchaj
max 3 pod rząd jak któryś się spodoba to psiknij się testerem wyjdź na zewnątrz, pochodź trochę, wąchaj się :), jak nadal pasuje to idź i spróbuj kupić próbkę w dobrych perfumeriach z testerów odlewaja do fiolek i mozna to kupić (wiem że w sephorze na pewno) warto sprawdzić jakie są nuty zapachowe zapachu, który Ci sie podoba i szukać podobnych ja np nie znosze jak pachnie ogórek albo melon, a lubie białe piżmo i bób tonka dlatego już po opisie moge wstępnie określić

o jaki odzew, dziekuje wam bardzo :) a czy slyszalyscie cos o tych feromonach? co to wlasciwie jest? ponoc dziala zachwycająco, ale nie wiem bo nie sprawdzalam ;)

www.multiperfumeria.pl Ja tam zamiawiam zawsze perfumy :) Bo sa tansze:) Gucci rush2 - piekny zapach:) Armani srerbny tez:) Mozesz powąchac w perfumerii a pozniej np. zamówic :) To sa perfumy które są naprawde niesamowicie trwale.

jeśli miałabym coś polecić to moje ulubione: Angel Thierry Mugler :) Addict Dior She Armani contradiction CK Eternity CK Mania Armani Envy me Gucci ostatnio wąchałam Tuch of woman Burberry i tez moga się podobać

daruj sobie te "feromony" przede wszystkim feromonów ludzkich nikt nigdy nie wyizolował, więc jest nabijanie kasy na naiwności ludzkiej Faceci lubia dany zapach jeśli im się dobrze kojarzy :0. dlatego trzeba zadbać, żeby w czasie miłego dla faceta zdarzenia ładnie pachnieć :D takie warunkowanie jak u Pawłowa :D A zapach wybierz taki, żebyś Ty się "w nim" dobrze czuła, lubiła go i czuła się w nim piękna i kobieca. Po co wtedy "feromony"?

Gość gość
Zalezy jakie feromony, te tańsze z allegro nie mają prawie w ogole w sobie feromonów, a te lepsze działają, tutaj masz zbiór artykułów o feromonach gdzie jest naukowo udowodnione że działają http://pherowin.pl/artykuly.html

Gość Anka_89
A ja polecam perfumy z feromonami od Cobest ;) Kaoru inspirowane zapachem Versace Bright Crystal z feromonami długo się utrzymują! www.sklep.cobest.pl Polecam bo warto... Teraz jest jeszcze promocja na perfumy ... więc spokojnie kupić można je za 38 zł ;) https://www.sklep.cobest.pl/Pure-Crystal-Kaoru-z-feromonami,p,59

Gość edgefan
zamiast kupować s**t to lepiej kupic feromony THE EDGE. Znajdziecie na necie ;)

Gość gość
Śliczny jest lancome la vie est belle. Można kupić różne pojemności nawet do 100 zł na www.goia.pl

Gość gość
Polecam Escada Magnetism. Dla osob,które lubią słodkie, intensywne zapachy z nutą wanilii będzie to zapach idealny. Przyciąga uwagę. Polecam z strony galeriazapachow.pl

Gość gość
Byłam w podobnej sytuacji jakiś czas temu i wtedy przypadkiem trafiłam na stoisko rozlewni perfum w Silesia City Center w Katowicach. Pani pokazała mi kilka rożnych perfum i po pewnym czasie powąchałam je jeszcze raz i już wiedziała które nie są dla mnie, bo są za ciężkie. Spośród kilku jak nie kilkunastu różnych perfum wybrałam jedne do przetestowania ale zapisałam sobie jakie jeszcze mi się podobały, bo nie znam osoby której podobają się tylko i wyłącznie jedne perfumy :D Obecnie zamawiam z ich strony na galeriazapachow.pl i jestem bardzo zadowolona. Najczęściej używam aktualnie Versace-Crystal Noir bo świetnie się sprawdza jesienią i zimą, ale mam kilka różnych bo lubię zmieniać w zależności od okazji i humoru :D

Gość gość
Jeśli wiesz jakie perfumy Ci się podobają, bo te które dostawałaś odpowiadały Ci to poczytaj jakie mają nuty zapachowe albo sama jesteś w stanie ocenić i w ten sposób będzie łatwiej. Osobiście zamawiam na goia.pl i jestem bardzo zadowolona, bo są trwałe i w dobrej cenie a na ich stronie jest kilka słów o każdym zapachu, więc będzie łatwiej wybrać ;)