Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no powiedzcie mi jak... ?

Jak mozna byc tak skąpym ???? :P

Polecane posty

Na studiach trzymam sie z kilkoma dzieczynami. Ostatnio jedna z nich zaprosiła nas do siebie do domu. Umowiłam sie z kolezanka, ze pojdziemy razem. Po drodze wstapiłam do sklepu żeby zaopatrzyc się w cos do jedzenia, nie lubię chodzić do kogoś z pustymi rekoma. Kolezanka do której poszłysmy też cos miała, wszystko połozyłysmy na stół. Kazda sie czestowała, nawet ta, która nic nie dała. Nie mowie, że musiała cos przynosić i że nie miała jeść "bo to nasze" , ale to co zrobiła aż mie powaliło z nóg. :O Po chwili wyciagnęła z torebki chipsy , ktore widocznie otworzyła juz wczesniej..Jadła sobie , nawet nie spytała czy chcemy sie poczęstowac :O Pozniej zawinęła tak by reszta nie wypadła i połozyła koło torebki.. wychodząc wzięła je ze sobą :O Nie wspomne o tym, że kiedy cos bierzemy ze soba na zajecia np. cukierki, paluszki to czestujemy sie na wzajem, a ona nigdy !! Najgorsze, ze ostatnio znajoma miała paluszki i specjalnie chodziła koło niej, ale jej nie czestowala.. az w koncu podeszla i mowi "proszę" a ona NO JUZ MYSLALAM, ZE SIE NIE PODZIELISZ... ja pierdolę... jak mozna byc tak chytrym to nie rozumiem... :O

mnie powaliło z nóg **

Gość milagros_wawa
no niestety ja mam takiego faceta i tez musze z tym życ.

Gość marsz marsz
to nawet nie jest chytrość tylko brak wychowania, ja też mam taką koleżankę łazi do mnie z dzieckiem czasami, i sama upomina się o obiad i różne rzeczy,a jak ja do niej idę to nawet szklanki wody nie da tylko sama pije i od raazu chowa brak kultury poprostu

Gość kasiuleńcia:)
Najgorsi sa tacy co smai nie dają , a od innych wymagają nie wiadomo czego. Ja z takimi sie nie zadaje, szkoda nerwow nawet

Gość teczowa panna!
poznalam takich ludzi gdy wyszlam za maz i wyprowadzilam sie do miasta mojego meza. myslalam na poczatku ze jest fajnie, mam kolezanki , szybko kogos nowego poznalam ale po czasie wyszlo szydlo z wora. gdy ide do nich siedzimy przed domem , wody nawet nie dadza mimo ze upal . a do mnie jak przyjda to pytaja czy nie mam czegos slodkiego bo akurat tak ja naszlo.. najgorsza jest sasiadka ktora nie dosc ze skapa to leniwa ! przylazi stale zebym jej cos upiekla , a to na imieniny, a to urodziny bo ona czasu nie ma... a nigdy nie zaplaci ani nawet produktow nie da.. raz jej upieklam i teraz sie jej pozbyc nie moge. :O

Gość marsz marsz
teczowa panna pogoń tą sąsiadkę powiedz że z nieba Ci nie leci ja już pogoniłam moją koleżankę bo co się nie zesrało to do mnie biegła a to jej brakło,a to mały ma katar,a to nie ma kasy na obiad i głodni są, no lekka przesada z takim czymś,pogoniłam i mamy kontakt bardzo ale to bardzo sporadyczny bo tak to łaziła z dzieckiem 2 razy w tygodniu oj ja głupia że tak skakałam koło nich a mnie w dupie ma każdy....

Gość kkkkjgfcv
Mam skapego faceta :/ nie tak do przesady ale jak raz robiliśmy u niego ciasto i powiedział że wszystko ma. Przyniosłam jakieś dodatki truskawki, bita smietane, polewe...a jak kawałek zjedlismy to zazartowal że następnym razem to on przyniesie tylko truskawki:p powiedział że wszystko ma, miałam mu kasę oddawać? :p

Gość olej go
a jak cie wkurzy to go nastepnym razem tez policz.. tacy tylko tak sie ucza albo i nie.. jesli nie to zwykli prostacy i szkoda na takiego zdrowia!

Gość Hałłłłynqa
Moja znajoma, z którą w sumie nie mam jakiegoś super kontaktu kiedyś obiecała swojemu menowi, ze upiecze mu placek. Akurat byłam z nią w sklepie,a ona robiła zakupy. Poł godziny porównywała ceny czy czasem margaryny za drogiej nie kupiła, a może cukier waniliowy jest gdzieś tanszy.... a później stwierdziła, że jeszcze to pradu pociagnie i w ogóle ... :O Kurde rozumiem jakby obcemu robiła, ale swojemu facetowi.. :O który w dodatku ciągle jej coś kupuje i nie załuje na nia ani grosza :P

Gość Ewww.elin.ek
Moj ex był lepszy. Pojechalismy nad jezioro, a ze planowalismy byc chwile nie zabralismy ze soba kasy itd. No, ale zachciało nam sie jeść.. Kazdy z nas wyszukał jakies drobne po kieszeniach i uzbieralismy na 1 zapiekankę :P Padalam z głodu, ale mowie do niego, żeby zjadł poł a pół mi zostawił bo nie bylo jak przekroić... W tym czasie ja poszlam do wc, a gdy wróciłam on konczyl juz jeść.. :O stwierdził, ze zapomniał mi zostawić.. a wpierdalał jak głupi, bo przeciez pół godziny nie siedziałam w tym kiblu ... :O

Gość nikusiova_panna
haha, dobre :P dobrze, ze ja nie mam takich ekscesów