Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

małe_przyjemności

ktos z tarnowa??

Polecane posty

jeżeli jest ktos z tarnowa (małopolska) nie polecam kupowac w sklepie zoologicznym zoombi na klikowskiej osatnio kupilam tam cos mojemu psiakowi i sie pochorował!!! wet powiedzial ze wlasnie przez to pozatym kiedys jak stalam przed lada a ekspedientki byly na zapleczu i nie slyszaly ze ktos przyszedl gadaly ze mialy w sklepie szczura fuuu !!!

rozchorowal sie na początku myslalam ze to zwykla biegunka i dawalam mu dalej ta karme ale za kazdym razem tak reagowal pozniej dalam mu dla tych opsiakow uczuleniowcow tez z tego z kslepu ale to samo uwazajcie naprawde ;/

Gość Goja35,.,.
Nie mam zamiaru bronic sklepu ale "choroba' u psa niekoniecznie musi byc po karmie. Kupowałas karme w zamknietym opakowaniu czy na wagę?

Gość ja jestem i dziekuje
wprawdzie psom gotuje sama a karme kupuje w marketach :) ale dziekuje :) moim zdaniem wypowiedz przydatna autorko w jakim wieku jestes?

Gość ja jestem i dziekuje
dziekuje, tak wiem o ktory chodzi bo korzystam z bankomatu na klikowskiej wiec czesto sie tamtedy krece :)

Gość Goja35,.,.
Byc moze ta karma była juz zbyt długo otwarta.Bezpieczniej kupowac karmę orginalnie zamknieta.Tez jestem z okolic Tarnowa.

o to przyjemnie :) kupowalam mu w innych sklepach i tak nie reagowal nie wiem juz sie przekonalam nie warto tam straszny tam balagan i malo miejsca poslucham twojej rady

Gość Goja35,.,.
Wyżej PODSZYW !

Gość Goja35,.,.,
Podszywie jesteś kobietą czy mężczyzną?