Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziag195

Zabolało mnie to :(

Polecane posty

Gość madziag195

hej mam kolegę z którym znamy się 3 lata jest naprawdę spoko można z nim o wszystkim pogadać. Niedawno kupiłam sobie własny samochód seicento i on powiedział, że dla niego to nie auto tak jakby się naśmiewał a zaś powiedział że lepiej skończy temat bo nie chce mnie obrażać. Zrobiło mi się przykro jak gdzieś jade samochodem a on mnie widzi to jest mi po prostu głupio co o tym sądzicie? Ja bym tak komuś nie umiała powiedzieć :(

Gość Catalyst...#$%^
Zachował się jak niewychowany dupek:/:O

Gość ludzie czasami
albo nie zastanawiają się co mówią albo są tak niewychowani i mają gęby niewyparzone. Mi ostatnio znajoma, daleka z którą znam się bardzo słabo powiedziała że powinnam się odchudzać i zadbać bardziej o siebie bo fatalnie wyglądam. Szczęka mi opadła jak to usłyszałam, tym bardziej że jestem szczupła, staram się zawsze być dobrze ubrana, umalowana, uczesana. Ona natomiast często ma tłuste włosy, wogóle się nie maluje, ale to nie ważne. Ja nigdy żadnej kobiecie choćby wyglądała najgorzej nie powiedziałabym czegoś takiego

Gość mał@
to jeszcze nic ja ostatnio rozmawiałam z moją dobrą przyjaciółka znamy się od piaskownicy i ona wyjechała no chyba ze 3-4 lata temu do Londynu no jak to życie za granicą mieszka w 10 osób w jednym domu, cały czas praca ale jak przyjeżdżała to sie chwaliła co to ona nie ma że iphona nowego kupiła itp ja tam w te rozmowy nie wnikałam. no i ostatnio dzwoni i pyta się mnie gdzie na wakacje się z chłopakiem wybieram więc odpowiadam że nigdzie no to ona ale jak to nigdzie co nawet nad morze nie pojedziecie?? więc odpowiadam że kasy teraz nie mamy i w tym roku wakacje odpuszczamy (zbieramy na przyjęcie weselne ale o tym mi sie nawet nie chciało mówić) i ona na to że aaaaa bo po cholere wy w tej polsce siedzicie jak tutaj nic nie można osiągnąć niczego zrobić i w ogóle u mnie to jest prawdziwe życie. na co ja mówie już wkurzona i to ostro no wiesz siedzimy bo tutaj mamy mieszkanie za swoje, tutaj mamy prace, tutaj planujemy rodzine, aż w końcu już nie wytrzymałam i powiedziałam i tutaj też mamy iphony:) szkoda tylko że jako niby przyjaciółka zamiast zaproponować że może pożyczy nam pieniądze albo żebyśmy do niej wpadli to nie. tak z czystej uprzejmości po prostu zapytac czemu się nie ma pieniędzy. eee tam po co ważne że ona się dorabia:):) a ci co zostali to dno:)

Gość madziag159
i do tego ten chłopak jest czarnoskóry :O

Gość camerun
trzeba mieć zryty czerep, żeby kupić takie gówno tylko przez pomyłkę nazywane samochodem - miał gościu rację

Gość ja jestem analnym rozpruwaczem
kobieto w polsce ludzie głodują, nie mają czasami nic, a się straja - vivat nasz rząd i każdy inny po 89 - dzieci głodują, są maltretowane, a ty się przejmujesz co twój bezmózgi kolega myśli w sumie nic dziwnego skoro masz takich kolgegów debili, to pewnie nic lepszego nie prezentujesz.

Gość Jjjjljjjkjklll525
Jakie to płytkie myślenie! Dokładnie tak jest w Polsce, są dzieci z tak biednych rodzin, że jedyny ciepły posiłek jedzą w szkole, bo w domu nawet tego nie mają! Doceń to co masz, a nie użalaj się nad sobą! Żałosne!

Ten koles to jakis glab. Ciekawe jaki on ma samochod. Camerun Tak mowisz bo pewnie jakis gowniarz z ciebie ktory w zyciu w samochodzie nie siedzial. Jak ktos nie ma kasy to jest idealny samochod. Tanie czesci i nie chla az tyle benzyny. Sam swojego czasu jezdzilem wersja 1.1 i bylo ok. Na pewno lepiej tym niz jakims gratem 20 letnim ktory wyglada moze dobrze ale wszystko sie sypie i czesci drogie. Samochod nieduzy wiec sie wszedzie wcisniesz. Idealny dla kobiety.

Gość Masz spoko CAR
Badz dumna A on zazdrosci Biedny :(

Gość Nie przejmuj się
Co z tego, że to prawie motorynka ? Spelnia swoją funkcję doskonale :)