Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olga rrrrrjjj

Czy wasze niemowlaki też budzą się z krzykiem?

Polecane posty

Gość olga rrrrrjjj

Mój krzyczy jak opętany, jak mu wypadnie smoczek, lub jak się obudzi bez smoczka w buzi... daję mu wtedy smoka i śpi dalej. Ale dlaczego tak krzyczy, ma koszmary? Ma 4 miesiące

Moja ma prawie 5 miesięcy. Czasem śni Jej się coś złego bo widzę, jak się krzywi przez sen a potem budzi się z płaczem, ale to bardzo sporadycznie. A jak Jej smoczek wypadnie to nie płacze tylko próbuje przez sen ręce do buzi włożyć:)

Gość prawa lewa
nie ma koszmarów tylko jest tak przyzwyczajony i ze smokiem mu dobrze:) a zresztą jak ma dać ci znac ze cos mu potrzeba, narazie tylko płaczem :):)

Mój w nocy nieraz zapłacze- czasami też mam wrażenie że coś mu się śni, bo jest taki przestraszony... A może boi się ciemności? Bo rano jak się obudzi leży i gada ze zwierzątkami z karuzeli...

moja córka (pół roku) budzi się, stęka i kręci głową - wtedy wiem, że po prostu jest głodna. Rzadko płacze choć zdarzyło jej się to kilkakrotnie. Jak była calkiem malutka to budziła się z płaczem domagając się w ten sposób jedzenia. Myślę, że każde dziecko jest inne - jedne płaczą więcej, inne mniej. Po prostu Twoje maleństwo w ten sposób domaga się czegoś - ważne, że uspokaja je smoczek czy butla, bo dla mnie to oznaka, że wszystko ok ;)