Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kate188

bezsenna noc

Polecane posty

Gość Kate188

Dziś czeka mnie bezsenna noc. Czym się zajmujecie, gdy nie śpicie w nocy? Jaki macie sposób na te długie, nocne godziny?

Gość nie ma cudow
kafeteria, książka, gry, praca, pogawędki z nieznajomymi:D i oczywiście seks :)

Gość Kate188
Czytam ksiązki, oglądam tv, ale i tak mi się dłuży:( Seks nie wchodzi w grę, bo to wlaśnie bliska mi osoba jest powodem nerwów i bezsenności:( Może macie jeszcze inne pomysły żeby czas szybciej leciał? Nienawidzę tych powolnie ciągnących się godzin i natłoku myśli od których nie można uciec. Też tak macie?

Gość nie ma cudow
wręcz przeciwnie. ja lubię nie spać w nocy. mam ciszę, spokój i czas tylko dla siebie ze 100% pewnością, że nikt mi dupy zawracał nie będzie.:) raczej patrzę w popłochu na uciekający za szybko czas. pograj sobie w coś lub siedź tu z nami.:D a jeśli wolałabyś spać, to w dzień się zmęcz fizycznie, wstawaj wcześnie nawet po nieprzespanej nocy, żadnych drzemek poobiednich, szklanka cieplego kakao przed snem. i nie mysl tyle o problemach, bo to one cie zameczaja a nie brak snu.

Gość Kate188
Ja właściwie też nie chcę spać, choć nawet gdybym chciała to i tak nie zasnę, zawsze tak mam, gdy pojawiają się jakieś problemy. Wolę nie spać w nocy, to taka maja "ucieczka" przed życiem w dzień, wolę później przespać ten czas. Wiem, dziwne to, ale inaczej nie umiem.

Gość nie ma cudow
ja w dzień też nie śpię.:D mało sypiam. to uciekaj w coś, co sprawia ci przyjemność.:)

Gość wiolka334
Jeśli problem się powtarza, to warto udać się do psychiatry. To nie jest normalne. Tutaj https://psychomedic.pl/psychiatra-warszawa jest dobra klinika. Nazywa się Psychomedic. Mają bardzo dobrych lekarzy.