Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominika.wow

problem z dobrze stanika

Polecane posty

Gość dominika.wow

Witam. mam taki problem... pod biustem 78 w biuście 89 więc jaki stanik? 75A? no chyba raczej nie, bo z miseczki A piersi mi się 'wylewają' ;/ więc kupiłam 75B. i co? no i niby piersi sa pięknie uwydatnione i och i ach. Ale tak jest tylko jak sie patrzy na same moje piersi w staniku, bo po założeniu bluzki są tak nieładnie 'ściągnięte' do środka. i tak jest z każdym stanikiem jaki przymierzam... No to co jest nie tak? Jaki rozmiar kupić?

Gość wrzuć fote bo tak to
trudno cos doradzic

Gość idź do sklepu
gdzie panie ekspedientki PROFESJONALNIE doradzają. Nie wiem gdzie mieszkasz, ale np. w Warszawie jest już sporo takich sklepów (podobno). Ja chodziłam swego czasu do takiej jednej pani, która jako pierwsza chyba prowadziła takie doradztwo i na początku było to trudne przeżycie (sklep malutki, wieczne kolejki, dwie przymierzalnie i jedna pani, która wchodziła z tobą do przymierzalni, oglądała biust, krytykowała poprzednie biustonosze - wszyscy to słyszeli :p a następnie dobierała stanik, przy czym zazwyczaj zostawiało się go do poprawek krawieckich - regulacja ramiączek, skracanie lub wydłużanie obwodu - za dwa dni odbiór i na kilka miesięcy spokój, bo staniki były dobrej jakości, nie tanie, ale efekt był taki, że naprawdę warto!), ale można było się przyzwyczaić. Nigdy nie miałam tak dobranych staników, były wygodne, nic nie uwierało, nie cisnęło, piersi wyglądały pięknie, a dzięki dobremu oddziaływaniu tych staników poprawiał się ich kształt nawet bez stanika. Także może zorientuj się czy w twojej okolicy są takie sklepy.