Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skaadi____

Mam 17 lat, a pociagaja mnie tylko duzo starsi faceci...

Polecane posty

Gość Skaadi____

Od zawsze pociagali mnie duzo starsi ode mnie mezczyzni. Np. taki 20-paro latek jest dla mnie totalnie aseksualny. Owszem, mam specyficzny gust jesli chodzi o facetów- otóz lubie metali i np. Alice Cooper, czy Blackie Lawless (No moze jakies kilka lat temu, teraz wygladaja za staro...) czy ogólnie ten typ faceta... podobaja mi sie najbardziej. Bo takich typowych 40-50 latków z piwnym brzuchem i lysinka nie tykam. Ale np. ostatnio na koncercie poznalam faceta- 47 lat, 197cm wzrostu, zadbany, umiesniony, lekko opalony, z wiekiem seksownie wypisanym na twarzy, z bardzo dlugimi siwo-ciemnymi wlosami. I przysiegam ze scielo mnie z nóg. Wiem ze to nienormalne. Co robic? Mlodsi w ogóle mnie nie pociagaja... a mój wlasny ojciec ma zaledwie 41 lat... ratujcie. :(

Gość simian raticus - sexuolog
Po prostu chcesz być już zapłodniona i chcesz podświadomie zostać matką . . .

Gość Skaadi____
Nie, nie chce. Kiedys tak, ale jeszcze nie. Ja chce partnera tak jak kazda mloda kobieta, ale co jesli mlodsi mezczyzni wcale na mnie nie dzialaja? :(

Gość marta.....
Ja mam tak samo ostatnio podobał mi sie facet 10 lat starszy ale mnie nie chciał pech;PP

Gość mam 32 podobają mi się
od 17 do 22-23 ale się nie zabieram za takie bo mi guuuupio :P ;)

Gość Skaadi____
Ja mam spore powodzenie u facetów, bardzo dlugie wlosy, ladna cera, duze oczy- ale wole wlasnie starszych... Z tym facetem poznanym na koncercie (to w sumie byl festiwal) kochalam sie pozniej w namiocie i przysiegam ze mlody facet nie moglby mnie nigdy tak bardzo podniecic... ale tez wiem ze rodzina nigdy tego nie zaakceptuje. Jestem w kropce. :/

też nosze długie włosy :P możemy się spiknąć ..... ale wciąż mi guuuupio :P :classic_cool: brać się za taką małolate ;)

Gość Skaadi____
32 to jednak ciut za mlody, chyba. I ja mówie o dlugich wlosach, jeansach, skórze, miodzie pitnym, glanach i totalnym metalu, hehehe :)

Mam dziewczynę w twoim wieku tylko, tylko jest z racji lat trochę zamknięta na eksperymenty seksualne. Tzn nie lubi igrać z inna kobietą na moich oczach. A dziewczyny 29/30 lat owszem

no ja na starego dziadka nie wyglądam.... każdy kto mnie znał sądził że mam 20 kilka :P trzymam się ;)

kto mnie NIE znał sądził

Gość za 300 zł sobie zamów głąbie
:O

Gość jmatez
"mam 32 podobają mi się od 17 do 22-23 ale się nie zabieram za takie bo mi guuuupio" Mam 33 i podobają mi się młodsi ale nie aż tak ;> Wiadomo po co tacy młodzi zaczepiają .;]

Gość Egoist zaluje kasy
;)

Gość misia1111111
Ja już opisywałam na tym foum swój problem też mam 17 lat i kocham faceta ponad 20lat starszego do siebie. Tyklo że mi się podobają tacy z łysinką i brzuszkiem piwnym. Jak już się dowiesz czy to normalne to daj zmać też chciała bym wiedzieć. A no i musze dodać że ja mojego faceta na prawdę kocham i on mnie też nie wyobrażam sobie brać od niego kasy. Ale mimo tego uważam że mamy podobny problem.:D