Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andrzej.wie

Co chcialabyś dostać od swojego chłopaka?

Polecane posty

Drogie Panie, wpałda mi ostatnio ekstra gotówka, i chciałbym ją przeznaczyć na super prezent dla mojej dziewczyny. Tak w cenie do 500 zł. Macie jakieś pomysły? Co Wy chciałybyście dostać tak najbardziej?

Gość Passoa z sokiem Pomarańczowym
zrob jej niespodzianke i zapros do jakiejs fajnej retauracji na dobra kolacje :) i drobny upominek , zobaczysz,ze sie ucieszy

ja lubie dostawac kolczyki ale nie jakies drogie :) zreszta mnie kazda pierdola cieszy bo drogie prezenty sa troche wiazace

Gość Głupia Gocha
a ja z kolei nie znoszę niespodzianek, prezentów, itd. ale myślę, że najbardziej ucieszyłoby mnie jakieś wspólne spędzenie czasu, np. restauracja, kino, ścianka wspinaczkowa, gokarty, cokolwiek byle razem

Pomysl jaki sklep lubi najbardziej i kup jej karte upominkowa o wartosci do 500 z tego sklepu. ja bylabym zachwycona. Bedzie mogla sobie kupic co chce. takie karty oferuje wiele sklepow. ja mam takie upominkowe z H&M, Mohito i Reserved. Mój narzeczony doje mi takie na rozne okazje i jestem przeszczesliwa... Czasem jak wypadnie jakas okazja ze musze cos kupic a nie mam kasy to zawsze mam karte:)

Gość Gadatliwa..
Może wycieczka niedaleko gdzieś za miasto razem z noclegiem??:) ja bym się też bardzo ucieszyła ze wspólnego czasu np w spa :) super sprawa obydwoje pózniej piękni i zrelaksowani :D mm marzenie. a z rzeczy materialnych to nie wiem musisz wiedzieć co jej się podoba może wspominała o jakimś ciuszku na który ją obecnie nie stać? może jakaś letnia sukienka lub ładne buty?:)

Gość prosze o wypowiedzi
Milosc, szacunek, wsparcie, zrozumienie.. pieniadze rzecz nabyta

Gość OneTwo
Justynka Luksi --- powinnaś mu się odwdzięczyć podobną kartą np. na usługi erotyczne, czy coś takiego.

Gość kdhsd
Mi maz zawsze na jakies okazje kupuje czerwone roze i bizuterie. Uwielbiam czewone roze, bizuterie tez, wiekszosci nawet nie zalozylam, ale lubie ja miec, wiem glupie. To samo mam z torebkami i butami.

Gość jbvouvou
chciałabym dostać odpowiedzialność i troskliwość. a z rzeczy materialnych to weź ją do kina, potem na kolację.