Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowa_fretka82

Ktoś doradzi w sprawach sercowych?

Polecane posty

Gość malinowa_fretka82

A mianowicie poznałam na wycieczce bardzo fajnego chłopaka, któremu jak się okzało później, bardzo podoba się jego koleżanka. Często on ze mną rozmawia, codziennie się ze mną wita, uśmiecha, zagaduje...Tylko nie wiem czy on robi to jak do koleżanki czy jakbym mu się podobała? Jak to mogę sprawdzić? Dodam, że zaprosił mnie ( i tą drugą!) na grilla u znajomycvh, jeszcze na spacer, bo okazało się, że mamy psy tej samej rasy.

Gość Passoa z sokiem Pomarańczowym
zapytaj go wprost, czy masz jakies szanse u niego :)

Gość no ja za długo byłam taką
i zmarnowałam szansę. Spytaj wprost, może będzie wolał łatwiejszą zdobycz :)

Gość karmelowe_latte
ja mysle ze gdyby to Toba sie interesowal sam wyszedl by z inicjatywa a jesli juz inicjowal jakis spacer to zaprosilby tylko ciebie (bo po co wam trzecie kolo u wozu?)

A moim zdaniem nie jesteś mu obojętna :) Może nie jest Tobą narazie zauroczony jak tamtą dziewczyna ale według mnie darzy Cie sympatią...Gdyby było inaczej to nie marnowałby czasu z Tobą...Najważniejsze że oboje lubicie przebywać w swoim towarzystwie i macie wspólne tematy...A to już jest połowa sukcesu :) Poczekaj jeszcze z powiedzeniem mu o swoim uczuciu a w tym czasie staraj się stopniowo zbliżać do Niego...