Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A/.SKFPOqefkske

Całowanie

Polecane posty

Gość A/.SKFPOqefkske

hej mam 14 lat i sie nigdy nie calowalam bo chlopaka nie mialam ( ja nie chcialam a nie mnie ;D) nie zakochalam sie nigdy ale gdy juz to nastapi i chlopak bd chcial sie calowac to co wtedy ? glupio mi bo w tym wieku juz wiekszosc osob sie calowalo a ci co nie to sa w wiekszosci przypadkow brzydcy a ja jestem ladna i moglam miec chlopaka, wiec czy jesli bedzie chcial sie calowac to mu powiedziec ze tego nie robilam czy nic nie mowic i sie nie zczai ? jak u was bylo ? czy wyszlo wam ? nie wiem jak sie calowac i sie tego boje ze nie wiem co robic i ogolnie... wy tez sie stresowaliscie a potem poszlo gladko ? i jak myslicie... nie zkapnie sie ze 1 raz sie caluje ? :DDD prosze o odp :)

Gość mieszkanie
jak mnie śmieszą te głupie dzieci piszące, że w wieku 14 lat to wstyd się jeszcze nie całować...wiesz, jam mam 20 LAT I SIĘ JESZCZE NIE CAŁOWAŁAM. CO POWIESZ? Dodam, że brzydka nie jestem, już nie jedna osoba mi mówiła, że jestem atrakcyjny dziewczyną :p

Gość prosze o wypowiedzi
do ksiazek gowniaro!

Gość Złots_Lilia90
Mnie też rozbawiło to, że niby w twoim wieku to jakiś wstyd. :D Ja całowałam się pierwszy raz w wieku 16 lat. Może i kiedyś to się wydawało dość późno, teraz uważam, że akurat. Nie mówiłam, że to mój pierwszy pocałunek. Całowanie to nie seks, nie ma co robić z tego jakiegoś halo, ale jak chcesz to powiedz, że całujesz się po raz pierwszy. Czy to coś złego? Moim zdaniem chłopak powinien tylko się ucieszyć. Nie wiem czy się skapnie czy robisz to pierwszy raz. Jeżeli będziesz się bardzo stresować to pewnie tak. Po technice raczej nie, bo są ludzie, którzy całowali się wiele razy, a nadal kiepsko to robią.