Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja456769

ocencie ja

Polecane posty

Gość ja456769

to byla dziewczyna mojego chlopaka, nie sa juz razem od stycznia, ale sie troche boje, nie wiem juz sama kolezanki mi mowia, ze skoro jest ze mna, to nie mam sie czym przejmowac, ale boje sie ze jak ona by sie do niego odezwla, to by do niej wrocil, a ona nie ma chlopaka teraz, co o niej myslicie? http://www.voila.pl/334/n442z/?1

Gość ghggbccccv
zgrabna laseczka, twarz taka gdzies ponura ma ale ogolnie 8/10

Gość ja456769
jestes chlopakiem czy dziewczyna, bo nie ukrywam ze raczej opinie facetow bardziej mnie interesuja tez...

Gość mnie sie bardzo nie podoba
nawte figura taka sobie buzia jakas meska wlsy jak mop mina jakby robila kupe jesli to nie to to naprawde nie masz sie czym martwic

Jestem facetem Gdy ujrzałem jej zdjęcie, z ust wyrwało mi się tylko:'' WTF?!'' Nie musisz się jej obawiać Pozdrawiam

Gość fasfasfasdfasfasd
Myślę że jesteś żałosna wstawiając jej zdjęcie tutaj!!!!!!!!!! A ona mi się nie podoba.

Gość ghggbccccv
chłopakiem, no... facetem 25 l.

Gość wojtek ostaszewski
dziecko a ty w ciąży jesteś? a twoi rodzice co teraz robią chleją?:O

Gość ja456769
dzieki dziewczyny:) od razu lepiej, ale moze jacys faceci by sie wypowiedzieli?

Gość fasfasfasdfasfasd
No to ja się wypowiedziałem jako 23 letnie facet :P

Gość ja456769
zalosna, niby czemu?? po to jest forum, na rozne tematy...a z tego co wiem ona tu nie zaglada raczej

Gość a moim skromnym zdaniem, to:
zdjęcie jest nieudane, a ona jest całkiem niezła. pokaż lepiej siebie zawistna babo :P

Gość ppppppppppppppppppapapa
dziewczyna jest ladna jak na moj gust a faceta nie mozna byc nigdy pewnym kochana wiec badz czujna. wiadomo jak sie znajdzie łatwy kąsek to twoj chłopczyk poleci na mięsko

Gość fasfasfasdfasfasd
No to co że nie zagląda tutaj!!!!!! Jak jesteś taka cwana to wstaw swoją fote to obiektywnie Ci powiemy która jest fajniejsza :P Ale Ty pewnie nie jesteś ładniejsza od niej sokor się boisz że facet wróci do niej :P

Gość normalny ludz
zalezy jak wygladasz ty. daj teraz swoja fote to powiemy czy jest sie czego bac.

Gość ja456769
naturalne, o boshe jak zwykle, swojej nie wstawie, ale jestem ladniejsza, tak mi mowia kolezanki, jestem szczuplejsza;p a pytam, bo chce wiedziec co faceci o niej sadza i tyle

Enfant Terrible, wierz mi, znam się na takich rzeczach, bo pracuję między innymi jako charakteryzator. Według mnie, jej włosy są po prostu zaniedbane, nie wyglądają zdrowo, raczej jak jakieś kołtuny. ;-/

Caspar nie mam powodu Ci nie wierzyc, ale te włosy wyglądaja jedynie na nieuczesane:P czy sa zaniedbane czy nie - to zdjęcie tego nie pokazuje

Gość fasfasfasdfasfasd
ja456769 naturalne, o boshe jak zwykle, swojej nie wstawie, ale jestem ladniejsza, tak mi mowia kolezanki, jestem szczuplejsza;p a pytam, bo chce wiedziec co faceci o niej sadza i tyle Bajer to ty dziecko masz :P hehe

Enfant Terrible, zawodowiec może coś takiego ustalić, jedynie patrząc na zdjęcie ;-)

Gość fasfasfasdfasfasd
A ile masz lat?? Bo to od razu widać że to TY :P

Gość ready to flow
Skąd masz to zdjęcie? Jakim prawem zakladasz taki topik? Jakim prawem wrzucasz cudze zdjęcie i piszesz ocencie ja??? Chamstwo

Gość ja456769
nie jest zadne chamstwo, zdj mam bo moj chlopak mial na kompie i zgralam na pendriva

Gość malinkaaaaaaa eL
powiem Ci tylko tyle, że ją znam... po tym co napisałaś, że to była Twojego chłopaka, to Ciebie również... wiesz jakie są problemy za rozpowszechnianie czyichś zdjęć?? bo mniemam, że zgody autorki zdjęcia nie masz.... a ona została już poinformowana o tym, że umieściłaś jej zdjęcie na forum internetowym...