Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sreg4g

Dziewczyny na czacie zawsze są chamskie a później..

Polecane posty

Gość sreg4g

Pytam się dziewczyny po co Wy siedzicie na tych pierdolonych czatach skoro każdego kto do Was zagada macie za potencjalnego zboka ? Jestem normalnym gościem, wysokim dobrze wyglądającym szatynem o nie nagannej urodzie i manierach, mam wysoką kulturę osobistą i co chwilę się za mną jakieś dziewczyny na ulicy rozglądają.Zagaduję do dziewczyn a One mnie od razu traktują jak jakiegoś zboczeńca, najlepsze jest jak po godzinnej rozmowie wymienimy się fotkami to wtedy miękną im poślady i zdają sobie sprawę jakie ciastko olały haha Śmiać mi się z Was chce bo myślicie sobie że na czacie siedzą sami pryszczaci śmierdziele i nieudacznicy życiowi a tu nie :) Zazwyczaj jak wyślę fotkę dziewczynie z czata to od razu zmienia sposób gadki i stara się mnie zatrzymać naglą zmianą manier ale niestety ja się wtedy żegnam :)

Gość a co ci sie stalo
właśnie widzę tę Twoją klasę.:D

Gość sreg4g
co prawda jestem taki zajebisty, ale troche uposledzony, dlatgego musze szukac dziewczyn na czatach :( a na zdjeicach nie widac tak wyraznie mojego zeza :)

Gość gadfgfsdgd
Co za koleś :o

Gość fasfasfasdfasfasd
No masz sporo racji bo też mam podobnie. Tylko jest tak przez to że na czacie siedzi dużo durni i małolatów którzy zagadują tylko o jednym i tak się dziewczyny później nastawiają na każdego, chociaż nie wszystkie.

Gość sreg4g
Nie widać też hemoroida, który na ulicy wypycha mi przód spodni wprawiając starsze panie w osłupienie a młodsze niewiasty przyprawiając o szkarłatny pąs :classic_cool:

Hahahahahahaha, to jak masz zeza, to poległeś, nic nie znajdziesz.

Podszyw he he :) dobre Tak, autorze, myślę, że one do końca życia nie wybaczą sobie, że nie lizały ci dupy na czacie😴

Gość Prawdomowny
No szczerze pogratulowac zarywania czatowych nimfomanek ktore mialy pewnie z 10 km uja przed toba no jest czego zazdroscic