Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gim_boy

jak działa kobiece pożądanie

Polecane posty

Gość gim_boy

witam:) jak działa kobiece pożądanie? tzn jak kobiety pożądają mężczyzn? wiem, wiem dziwne pytanie, ale ja dopiero stawiam pierwsze kroki czemu pytam? bo zrobiliśmy na polskim małą podpuchę;) podpuściliśmy nauczycielkę, żeby skomentowała uczucia Zosi z Pana Tadeusza. zaczęło się niewinnie, skończyło, że nauczycielka stwierdziła, że kobiety nie czują wcale porządania do mężczyzn a jedynie "wyższe uczucia"... moim zdaniem to ona jest jakaś popierdolona, ale chciałem się upewnić na jakich zasadach działa kobiece pożądanie? tzn: na co zwracacie uwagę: wygląd, sposób mówienia, co ktoś mówi, osobowość, portfel, stanowisko, wykształcenie, zamożność etc., dobre serce, pomocność? Uwaga: nie chcę żeby to była kolejna dyskusja w stylu "Panie czy wolicie wysokich czy niskich a z mięśniami":) chcę zrozumienieć czy też oglądacie się za nami tak często, czemu tak trudno zaciągnąć dziewczynę do łóżka? przecież facetom to oczywiście sprawia wielką przyjemność, a wam to nie? (nawet jak facet jest delikatny i subtelny)? no i co działa na was podniecająco u mężczyzn? serio, pytam się bo chcę lepiej zrozumieć kobiety - wiem że nie uda mi się nawet w 10%, ale ciągle próbuję:)))

Gość wrogu moj co wykrzywiasz usta
hugo boss i ładna buzia 🖐️

Gość gim_boy
ej bez żartow, nie każdy ma ubrania Boss'a! a JP Gaultier to już nie? ;) tak na serio i bez prawiczków z forum proszę!

Gość poczytaj sobie
np. Davis M. Buss 'Ewolucja pożądania' albo Baudrillarda 'O uwodzeniu'

Gość gim_boy
tak zrobie, ale od kiedy to w książkach jest wszystko napisane? mi się zawsze wydawało, że naukowcy (Baudrillarda znam bo to filozof) to raczej aseksualne stworzenia:)

Gość gim_boy
zapomniałem 'nadmienić' że obaj autorzy to mężczyźni;)

nie ubrania!! perfumy!:)

Gość gim_boy
wiem wiem jp gaultier to perfy przecież! coś więcej...?

trza byc zimnym skur*wolem. serio, pisze jako kobieta.

Gość dbzsongo ku
no więc ja uwielbiam facetów pewnych siebie, takich trochę bezczelnych(w granicach przyzwoitości oczywiście), zuchwałych, z błyskiem w oku :) no i oczywiście dobre, trochę sprośne poczucie humoru

Gość dbzsongo ku
a jak spełnia wyżej wymieniona wymagania, to ich pożądam ;)

Gość gim_boy
wrogu moj co wykrzywiasz usta, nie wiem czy jestes kobietą, czy może należysz do prawiczkowej elity forum bo oni zawsze mówią takie rzeczy. a jeśli jednak mówisz prawdę, to jak mam grając bezczela poderwać dziewczynę, jak bezczelność też zniechęca. jakaś rada by się przydała:)

nie jestem prawikiem tylko kobieta i mam 22 lata. jezeli nie masz takiego charakteru to nikogo nie udawaj badz soba. pytales co wzbudza w kobiecie pozadanie, mowie jak jest u mnie.

Gość gim_boy
wydaje mi sie ze mam taki błysk w oku, mam swoje cele i je realizuję, ale jakoś chyba nie dokońca to się liczy.

Gość dbzsongo ku
no wiesz... wygląd też ma znaczenie ;)

Gość są tu takie
A trudno zaciągnąć kobietę do łóżka? :D Facet musi mieć charyzmę, tyle. Być pewny siebie i wszystko potrafić. Gdy odzywa się w towarzystwie, wszyscy milkną. Kobieta czuje się przy takim mała, słaba i głupia i jedyne, na co ma ochotę, to klękać i ssać :classic_cool:

Gość gim_boy
charyzma w życiu? czy tylko w towarzystwie? dosłownie jest tak że by mi tylko laskę robiły? to politycy nie mogą narzekać:)

Gość są tu takie
A jak może być osobna w życiu, a osobna w towarzystwie? :D oczywiście, że by ci wtedy robiły, co byś zechciał :) a z tymi politykami to żeś pojechał :D przecież to najgorsze tępaki, wysłowić się nawet nie umieją porządnie :O

Gość gim_boy
hehe, no może rzeczywiście. a na czym by taka ogólna charyzma miałaby polegać: status społeczny, fajny styl, kulturalna mowa, gładkie słówka, brak lęku przed ludźmi? no na status to jeszcze czas w moim wieku ale na styl czy sposób mówienia to już. dlaczego przy pewnym siebie mężczyźnie kobiety czują się tak że zrobią wszystko, ja tam nie daję się raczej wykorzystać swojemu jakiemuś charyzmatycznemu koledze. wiem kiedy ktoś korzysta z tego żeby coś uzyskać. no prawie zawszze wiem:)

Gość dbzsongo ku
może nie od razu, ale jak po jakimś czasie powinien dostać to czego chce ;) jak facet odpowiednio zbajeruje kobietę, to naprawdę może wyciągnąć z tego korzyści

Gość idź na Xvideos
powiem tak - jak nie wiesz, na czym polega charyzma, to znaczy że jej nie masz i nigdy mieć nie będziesz :O koleżanka ma ci teraz rozpisać co masz robić i ty się tak sztucznie będziesz zachowywał, kompletnie tego nie czując? ty się nie dajesz wykorzystać charyzmtycznemu koledze - jesteś pedałem, czy co? kobiety CHCĄ być wykorzystane przez zajebistego faceta, co ty masz mieć z tym wspólnego?

Gość gim_boy
no ja cię faceci np. bajerują? daj mi konkretny przykład? no i dlaczego zbajerowana kobieta zrobi facetowi wszystko a zbajerowany facet nie będzie wcale taki zbajerowany? no mi tam nikt nie imponuje aż tak bym się rzucał w ogień czy coś.

Gość topik nie ma sensuuuu
będziemy tłumaczyły i tłumaczyły, a on i tak nie skuma, ewentualnie spróbuje nieudolnie naśladować i potem wróci z pyskiem, że nasze rady nie działają

Gość gim_boy
nie jestem pedałem, to jasne, ale powiem ci że chcę wiedzieć jak konkretnie 'zbajerowano' ja, bo może sam w domu i w otoczeniu nie mam żadnych wzorców? wydaje mi się że są sfery że radzę sobie właśnie tak charyzmatycznie dotyczy to np. pracy grupowej - aż ddziwne że jak twoim zdaniem nie mam charyzmy to i tak moje pomysły są realizowane i akceptowane prawie zawsze? to pokazuje że muszę charyzmę wydobyć, a nie że jej nie mam! muszę mieć konkretne fajne przykłądy. a ty to co może taki jesteś charyzmatyczny? ile masz lat i co robisz w życiu? masz szanse na karierę? na bycie dajmy na to prezesem firmy? widzisz ja mam, bo świetnie sobie radzę z ludźmi na płaszczyźnie że tak powiem profesjonalnej, zawsze nimi kieruję, tylko jeszcze w kwestii dziewczyn nie osiągam takich rezultatów.

Gość dbzsongo ku
a to ja się póki co spotykam z takimi zainteresowanymi mną na dłuższą metę, a nie tylko na raz :P z reguły to ja tracę zainteresowanie. ja to np mam taką ciut samczą naturę, że lubię zdobywać i interesują mnie faceci niedostępni. hmm, a bajerowanie to sprzedanie niekonwencjonalnego komplementu, potem na moment utrara zainteresowania, potem znowu śmielszy ruch.. i tak dalej.. tak żeby kobieta nie wiedziała co tak się naprawdę dzieje w głowie tego faceta i czego od niej chce. To sprawia, że przez dużą część czasu w ciągu dnia spędza na rozgryzaniu go.

Gość ręce opadająąąąą
"a ty to co może taki jesteś charyzmatyczny?" Dziecko, to jest forum DLA KOBIET :O A ty myślisz, że facet ci odpisuje.

Gość gim_boy
np. kilka dziwnych ale fajnych komplementów a potam przerwa, a potem olewka, a potem komplement i pocałunek czy przytulenie z nienacka i tak kilka serii aż jesteśmy razem tzn ona się pcha w moje ramiona same? bo miałem taką zabawną sytuację, że w metrze koleżanka z której tak miło podkpiwałem prze kilka tygodni, sama mnie przytuli i objęła. ja nawet wtedy nie myślałem o niej. to jest to?

Gość gim_boy
no to niech mi ta kobieta odpowie.

Gość dbzsongo ku
tu o żadnym pocałunku ani przytulaniu mowy nie było póki co ;) żeby osiągnąć odpowiedni rezultat to musisz to na kilka dni rozłożyć, a nie godzin ;)

Gość gim_boy
wiem że na kilka dni, ale jak np.?