Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gim_boy

jak działa kobiece pożądanie

Polecane posty

Gość buuuhahaa hahaha
dbzsongo ku - że ci się jeszcze chce :D

Gość mnie pociąga w nim
WSZYSTKO... zaczęło się od tego, że po prostu wziął mnie za rękę dalej i poszliśmy razem... potem na "do jutra" dał mi niewinny całus w policzek i wyszeptał miłe "dobranoc" no i tak juz zostało i trwa nadal, nieprzerwanie od siedmiu lat :)))

Gość mnie pociąga w nim
aha, mówicie "dni, nie godziny"...jeśli ma zadziałać to zadziała, wystarcza nawet minuty ;)

Gość gim_boy
jak i co ma zadzialac? tak konkretnie, betonowo prosze

Gość mnie pociąga w nim
chyba ta słynna chemia :D nie potrafię tego nazwać, ale jak mnie trafiło to trzyma do dziś :))) pewnie brzmi to bardziej niż banalnie, ale po prostu wziął mnie za rękę i poszliśmy... a ten niewinny całus to taki miły akcent na koniec miłego wspólnego dnia, który wspominam przy każdej lepszej okazji :P dlatego włąśnie jestem zdania że nie potrzeba dni, tygodni, miesięcy czy lat....

Gość gim_boy
a czy pociaga cie jego chaskie zachowanie, szowinizm?

Gość dbzsongo ku
do 'mnie pociąga w nim' ale ja nie mówię o miłości, tylko o pożądaniu, rozpaleniu namiętności. Efekt jest najlepszy jak się zagrywki rozłoży na trochę dłuższy okres czasu. Mówię tu o 'gierkach', manipulacji, a nie o tym jak sprawić żeby ktoś wziął z tobą ślub.

Gość mnie pociąga w nim
nie odpowiem,bo widzisz, zarówno w stosunku do mnie jak i do innych ludzi nie jest ani chamski ani niemiły :)

Gość mnie pociąga w nim
dbzsongo ku o tak, tu przyznam Ci rację! im dłuższa gra, tym większa przyjemność :)))

Gość dbzsongo ku
ale o chamstwie nie ma tu mowy, raczej o nutce zuchwałości i pewności siebie graniczącej z bezczelnością. tekstów na 'poderwanie' nie da się wyuczyć. to jest spontaniczne. albo się tą umiejętność posiada albo nie.

Gość to nie na forum a do lekarza
"nie da się wyuczyć. to jest spontaniczne. albo się tą umiejętność posiada albo nie" ALE AUTOR TEGO NIE ROZUMIE!!! :D

Gość mnie pociąga w nim
ojj mnie takie gierki jednak nie pociągają :)

Gość gim_boy
kurde, ludzie pieprznięci! zawsze jak się spróbuje kogoś na forum spytać o podryw kobiet to wychodzą zjadliwe komentarze, a same panie odpowiadają jakby nie pamiętały. chyba jednak GHB jest najlepszym środkiem by zaciągnąć kobietę do łóżka :> o tak! żadna z was nie pamięta szczegółów poszukajcie czy wasi partnerzy nie mają pigułek gwałtu.:> anyway, jestem ambitny i zdolny i umiem kierować. kiedyś będę bogaty, będę miał kobiet na pęczki choćby dzięki kasce. teraz jedna durna baba której wydaje się że jest taka super bo daje bogatemu chłopakowi dupy ( i rozumiem jest fajna jego fajnością) daje znać że jestem tylko dzieciakiem a do innych żebym sobie odpuścił... KIEDY JA BĘDĘ DOROSŁY, TY BĘDZIESZ ZWIĘDŁA.

Gość mnie pociąga w nim
ej ej ej... nie powiedziałam, że nie pamiętam jak on zachęcal mnie do wspólnej nocy :D żadnym ghb mnie nie raczył :P

Gość asiaaaaaaaaaaaaczek
gim boy--> takim chamstwem to mozesz co najwyzej pazerna kurwe na jedna noc wyrwac,a nie piekna kobiete z klasa... :-O

Gość a nie mówiłam od początku
że to frustrat ze stuleją? :D

Gość gim_boy
z ghb chodziło mi o to , że żadna z was nie pamięta szczegółów:) to taka mała kpina. ja chcę wiedzieć co kobietom mówić, bo nie mam żadnych wzorców. chcę wiedziec co was olsniło konkretnie, bo chcę umiec zawalczyc o kogoś kogo moge pokochac

Gość mnie pociąga w nim
eee no tak przy wszystkich to nie będę Ci opowiadała :D ;)

Gość MaRtUchA2222566
Olśniło nas to, czego ty nie masz. I dlatego nie masz dziewczyny.

Gość MaRtUchA2222566
I weż może zapytaj tej konkretnej laski, co lubi,a nie nas? Każda lubi co innego, litości.

Gość gim_boy
oj tak, potrafię być paskudnie chamski dla tych którzy mnie nie akceptują, potrafię im zrobić wszystko! ale mam też drugie janusowe oblicze kulturalnego i wygadanego człowieka który weźmie co jego i jeszcze go będą prosić (w sferze jakby profesjonalnej, nie uczuciowej co prawda). chcesz mówić że nikogo nie poderwę spoko, za kilka lat będziesz na mnie patrzyła i będzie ci głupio. wiem że zajdę wysoko, bo ja się na to narodziłem i na przyszedłem na świat. i kurwa powiem tak że dałbym popalić dziewczynom/kobietom które mają wąty do mnie!!! kurwa normalnie jak w american psycho. bądźcie drogie panie krytykantki tego pewne. a do ciebie co twierdzisz że mam stulejkę to se sprawdź czy nie masz vagina dentata, ty kurwo utrzymanko co sama oczywiście daleko nie zajdziesz najwyższej na chłopaku zajedziesz!

Gość wiesz co jest małą kpiną?
ty! :D

Gość wiesz co jest małą kpiną?
hahahahahahahahahaaha a prochy już wziąłeś? :D rozdwojenie jaźni :D

Gość gim_boy
przepraszam Panie :( to wszystko z frustracji, mój penisek ma tylko 7 cm :( i nie chce stawać mimo iż trzepię go do krwi :(

Gość dbzsongo ku
ale możesz być pewien, że żaden facet z klasą, który cieszy się powodzeniem u kobiet, nie odezwałby się do żadnej z nich tak jak ty w tym momencie. Nawet do takiej, która go sprowokowała. Ojj, jeszcze młody jesteś...

Gość gim_boy
ja kurwa madre, każda lubi co innego, założę się że każda z was jest przeciętniarą co jakąś durną fililogiję skończyła czy socjologię, prace macie durne w galerii handlowej albo w szkole. dochodzik marny, talentów brak, żadnych ciekawych myśli i nic. ja wiem że jestem młody, ale jest utalentowanym programistą będę miał firmę i zgarniał szmal, w skrajnym przypadku co noc inna dupa z agencji a wy będziecie dzieliły łóżko z jakimś przeciętniakiem, i będziecie go więcej kosztować, tak bo takie przeciętniary co to mają wybitne wymagania wobec mężczyzn i szczególnie rozwiniętą ich krytykę tylko się potrafią czepiać. a nie widzicie że będziecie u schyłku życia nikim, nikt nie będize o was pamiętał, jak o zeszłorocznych śniegach, kurwa, nic po sobie nie zostawicie, bo może garderobę na koszt waszych partneró kupioną. jesteście przeciętne i o nic nie potraficie zawalczyć. wszystkie moje koleżanki to głupie dupy również co to tylko na mięśnie patrzą i później będą widzieć jak te mięśniaki ich partnerzy na budowę co rano latają z kanapką przez was im zrobioną. frustracja zaleje wasze życie i waszych przeciętnych mężczyzn też

Gość dbzsongo ku
wdzięczny jesteś bardzo ... ;] hoho, a ja się mogę założyć, że to ty masz kurwa ryj jakby ci walec po mordzie przejechał. Jeb się kurwa z dziwkami z agencji, lecz się kurwa na grzybicę czy inne gówno. Po tatusiu odziedziczysz firmę? Gratuluję wybitna jednostko! Piszesz , że urodziłeś się po to, żeby zajść wysoko. Wiesz, że to już się o schozfrenię ociera? Poważnie poczytaj o tym psycholu sfrustrowany z małym kutasem, którego żadna nie chcę. Papa maluszku, księżniczko Zofio

Gość dbzsongo ku
*schizofrenię

Gość gim_boy
kążda by kurwa chciała: wakacje w kurortach za granicą dajmy na to seszele, modne ubrania, dwa samochody, domek na mazurach, łądny apartament w centrum warszawy może np w tym niedoszłym wieżowcu Liebeskinda co miał być na placu koło pałacu kulturwy?, dzianego faceta, prezesa, biedniejsze i brzydsze koleżanki które możnaby było zapraszać na cosmopolitana albo mojito i się popisywać. prestiż: pani doktorowa, prezesowa itd. i jeszcze durnego męża który choć będzie wszystkimi potrafił rządzić to mimo to będzie pod waszym butem! a i jeszcze kilku kochanków tak by móc czuć się seksi jak wasz mąż załatwia wielką fuzję przedsiębiorstwa na wyjeździe w dlegację. i kurwa co wy będziecie miały? nic z tego i nic po nim po waszych partnerach, o tak zauroczy was tym i tamtym, a potem dupa - czyli życie nudne jak groch z kapustą.

Gość mnie pociąga w nim
hymmm... dlaczego jesteś niemiły dla wszystkich, bez wyjątków?