Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gim_boy

brak mi ojca na codzień - jaki jest dobry ojciec?

Polecane posty

Gość gim_boy
znaczy na co?

Gość Maryjetta.
Ehh,mlody autorze nie jestes sam na tym swiecie. Wiekszosc ma takich ojcow. Ciesz sie ze twoj cie nie katuje i nie wyzywa od glupich ch.ujow itp. Nie wiem co ci poradzic. Ja w chwilach rozterki modlilam sie. Do Boga zwracalam sie tak jakbym chciala z ojcem rozmawiac. Troche pomagalo. Moj ojciec zmarl pol roku temu. Mam zal o wszystko,ale mimo ze byl nieczulym sku.rwielem to uronie nieraz lze na mysl o nim.. Olej ojca,rob swoje.

Gość gim_boy
no włąśnie mnie wyzywał od chujów, skurwieli, buhajów, pedałó, ciot, popierdoleńców, kurw i pomniejszych ale już nie związanych z przekleństwami określeń. no i ja też modlę się żeby mnie nie skompromitował jak do domu kogoś zaproszę, by nie wrzeszczał na mnie przy ludziach np. w szkole, nie naśmiewał się z wyglądu jak jesteśmy w sklepie z obraniami itd. ciężko to olać, bo musi być coś w zamian, a nie ma.

gim_boy - Wygladaloby na to, ze mozna z tego wyrosnac i miec normalne dorosle zycie pomimo problemow w domu rodzinnym. Przykro mi ze ojciec tak Cie traktuje. Trzymaj sie jakos (wiem, ze latwo sie mowi)

Gość kuleczka :)
gim_boy ale z Ciebie mądry chłopak!! az milo :):) no szkoda, ze starzy do kitu... i coz poczac?? nie wiem... mam 22 lata i jestem babeczka i chodze na psychoterapie, bo zdaje sie moi starzy tez nie byli super. u mnie ojciec przedstawia sie nastepujaco - jedne dni (rzadziej) ma dobre i probuje mnie zagadywac itd choc zawsze marnie mu szlo np w sytuacjach stresowych zamiast wspierac pocieszac obraca wszysto w zart. Natomiast reszta dni (niestety wiekszosc) jest pelen nerwow, stresu przyniesionego z roboty, ze po prostu drze sie jak opetany. nigdy reki na mnie nie podniosl, ale potrafi wpasc w szal slowny. jestem osoba z problemami dlatego dalej siedze z rodzicami w domu i jeszcze 'dzieki temu' ojciec drze sie na mnie. o pierdoly, za duzo buto w przedpokoju. sam mial ojca alkoholika i pewnie dlatego sam 'zdrowy' psychicznie nie jest... nie wiem coz poczac... ja chodze na terapie, bo mam duzo problemow wyniesionych z niezbyt udanego dziecinstwa....