Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leniwa szwagierka

Szwagierka nie chce opiekowac sie moimi dziecmi!!!

Polecane posty

Gość leniwa szwagierka

Szwagierka ma 6letniego syna, prowadzi wlasna restauracje ktora ma blisko domu. I wyobrazcie sobie ze ona nie chce zajmowac sie moja 4letnia corka i 5letnim synem. Maz pracuje jako mechanik samochodowy w warsztacie u kogos ja na produkcji a ona robi laske jak wezmie nasze dzieci do siebie. Jeszcze mowi ze to my powinnismy sie opiekowac jej dzieckiem bo to ona jest samotna matka. Rozmawialam z tesciami by porozmawiali ze swoja corka by postawili ja do pionu i kazali jej mi pomoc to powiedzieli zebym dala im spokoj. Brat meza powiedzial ze siostra i bez tego ma dosc wlasnych obowiazkow zeby zajmowac sie moimi dziecmi ale zeby sam zaproponowal pomoc to go nie ma.

Gość aaa dlaaaaczego
nie mam pytań...

oj, chyba prowokacja... bo nie wierzę, że ktos jest tak bezczelny i samolubny

Gość Pytajaca ot tak
Weż Ty sie j*e*b*n*i*J w ten Twój pusty łeb!!!!!!!!!! Zatrudnij niańke albo dzieciaki do przedszkola poślij, a nie zawracasz głowe szwagierce. Zreszta smierdzi mi to Z*A*J*E*B*I*S*C*I*E marną prowokacją;/

Gość leniwa szwagierka
Mam was wszystkie głęboko w dupie wy gupie krowy;)

No tak jaka bezczelna ! Jak ona tak może? Przecież to WASZE dzieci są najważniejsze !!! Kobieto lecz się na głowę... mam nadzieję że to prowo

Gość Hallii ####
A komu ona robi tą laskę? :D

Gość leniwa szwagierka
jem smarki

Gość leniwa szwagierka
Ale ona ma duzo czasu. Ma wlasny biznes, samotnie wychowuje syna a w domu ma chociazby gosposia. To moje dzieci cale dni moglyby przebywac u niej ale ona tego nie chce.

Gość jbvouvou
to wszystko prowokacje. i to ciągle i ta sama osoba. wczesniej pisała o tym, że rodzice męża jej chca wybudować dom ale pietro a nie osobne. ten sam styl autorko masz poważne problemy z psychiką. weź sie lecz albo wyluuuuzuj :D

Gość leniwa szwagierka
Mam pytanie co byscie zrobili na miejscu moich tesciow i szwagra gdyby wasza corka i siostra odmowila by waszej synowej i bratowej pomoc w opiece nad dziecmi?

Gość ewcia krewcia
Autorko ja proponuję popracować trochę nad wiarygodnością tekstu bo ten błyskotliwością nie parzy;). Jak już marujesz czas to marnuj go dobrze...ehh:D

Gość jbvouvou
jebnęłabym cie w ten pusty łeb :) że też chce ci sie wymyślać takie pierdoły

Gość ,nkj
spolczuje szwagierki, naprawde .... :O

Gość leniwa szwagierka
TA SAMOTNA MATKA MA pieniadze, pytalam sie ja czy nie zatrudnilaby mnie i mojego meza w swojej restauracji to wiecie co powiedziala ze ja nie nadaje sie ani na kucharke ani na kelnerke i ze moj maz tak samo.

Gość Hallii ####
No, to faktycznie leniwa. Zaprowadź jutro do niej dzieci pod drzwi, i nawet jej nie pytaj, czy się zajmie. Ma obowiązek się nimi zajmować, w końcu to ciocia!!!! A jak je odeśle, to oddaj dzieci do Domu Dziecka. Może szwagierce zrobi się głupio i zacznie się nimi zajmować, kto wie, może je nawet zaadoptuje?

Gość karpiś
palnąć w łeb nie pomoże, takie coś to się wybija jak karaluchy;). Jak to jest że niektórzy są tak mega zdolni że przeczyta się dwie linijki i wiadomo że blef...

Gość karpiś
Autorko jesteś pierdolnięta i masz jakąś kurwa obsesję....bedziesz tak pisać do skutku aż ci kurwa palce się połamią byle się przekonac że ktoś to łyknie i będziesz mieć satysfakcję że idiotę znalazłaś.

Gość jestes moja kokaina
To sa Twoje dzieci, a nie szwagierki i ona nie ma obowiazku sie nimi opiekowac. Nawet gdyby siedziala w domu na przyslowiowej d..., to nie musi sie waszymi dzieciakami zajmowac.

Gość karpiś
Ja pierdolę...a wy na to odpisujecie a jednak jest tu dużo debili...autorko tematu ...pokłon dla ciebie..wygrałaś:D

Gość marne prowo, od razu widać
:D