Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kliniaaaaa

czerwona plamka na jąderku

Polecane posty

Gość kliniaaaaa

Kilka dni temu zauważyłam czerwona niewielką plamkę na jąderku u mojego 20 miesięcznego synka. Smarowałam linomagiem ale nie widzę większego efektu. Do lekarza z pewnością się wybiorę ale chciałabym zapytać czy któraś z was miała podobny problem. Synek miał AZS ale diagnozował go tylko pediatra a nie alergolog. Na chwilę obecną problem zniknął pozostały tylko kąpiele w olatium i skóra jest ok. teraz ta plamka...nie wiem czy może mieś związek z AZS?

Gość kliniaaaaa

Gość może komarzyca go
dziabnęła ;)

Gość karpiś
komarzyca, eee tam sam się już zaczyna dziabać pacami więc za mocno mu się uszczypnęło. A tak na poważnie to jaja to delikatna sprawa więc nie na kafe do bab które jaj nie mają więc nie wiedzą tylko do lekarza jak pękasz.

Gość kredo
a fujjj bleeeeeeee

Gość Siluettaaaaaaaa
klinia, jeśli to jeszcze czytasz, mój 16mc synek ma to samo. co się stało z tą plamką u twojego synka? bardzo się martwię. jutro zapisuje go do lekarza. od 2 tyg to ma, dokladnie to samo co opisujesz. minęło trochę czasu. blagam odezwij się, moze tez na maila: susan7@o2.pl pozdrawiam, ewa, zmartwiona mama małego Oliwierka. dziękuję