Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KulturalnaMAYA

PROBLEM Z CZATERIĄ !!

Polecane posty

Hej mam prosbe. Kiedyś korzystałam z czaterii na Interia.pl .. dziś weszłam z ciekawosci no i.. Witamy Niestety Twoja przegldarka nie obsuguje rodowiska Java. W przypadku systemów Windows 95, 98, ME, NT4 oraz 2000 Java powinna by zainstalowana wraz z systemem. W systemie Windows XP naley zainstalowa Jav rcznie. rodowisko Java umoliwia uruchamianie appletów, czyli programów dziaajcych w oknach witryn internetowych. Takim programem jest wanie CZATeria. W celu skorzystania z CZATerii naley zatem pobra najnowsz wersj rodowiska Java dla Twojej przegldarki. Najlepiej by bya to Java firmy SUN. Kliknij w tym miejscu, aby przej do strony umoliwiajcej pobranie Javy. Po jej zainstalowaniu, wró na t stron, aby cieszy si CZATeri :-) Miego CZATowania! No to wchodze na stronke podaną z tym : http://www.java.com/pl/download/index.jsp instaluje jave ii.. ostatnie kreski insatlacji i pisze " Neither command line parameter specified in an existing directory" PROSZE O POMOC !

i po, nacisnięcu OK po wyskoczeniu komunikatu Neither command line parameter specified in an existing directory PISZE : JAVA(TM) UPDATE FAILS TO APPLY CHANGES TO YOUR SYSTEM