Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nimfaaa19

CZY TO WSTYD PRACOWAĆ W BIEDRONCE ???????!!!!!!

Polecane posty

Gość nimfaaa19

W mojej okolicy w Biedronce jest czyściutko i zawsze jak chodze tam na zakupy to ruch jest nieduży więc nie widać żeby harowali tam jak woły a, pracownicy to także młodzi normalni ludzie nie żadna patologia co nigdzie ich nie chcieli...pomyślałam że może i ja mogłabym tam spróbować przyjąć się do pracy ale, jakie jest wasze zdanie czy to wstyd tam pracować bo ludzie są okrutni i nie chce żeby patrzyli na mnie z góry bo zatrudniłam się do biedronki ? ;p

Gość to będziesz się z nich śmiać
że robią tam zakupy :) A już od dawna praca na kasie w Biedronce nie jest na dnie ambicji zawodowych - podobno o wiele lepiej pracować tam niż w małym prywatnym sklepiku, gdzie właściciel jest panem i władcą. Biedronka jest też prywatna, ale po tych wszystkich walkach i sikających kasjerkach podobno boi się takiej reklamy.

Gość portret psychologiczny autorki
robie tam zakupy bo to jedyny wiekszy sklep. Widze ze rotacja tam jest spora, ale mimo wszystko pracownscy bardzo uprzejmi. Podejrzewam ze atmosfera jest ok tylko kasa kiepska

No ja bym nie chciała tam pracować. U mnie w B. jest zawsze mnóstwo podpitych i śmierdzących menelów :o ale nawet nie o to chodzi... :D Jeśli nie masz noża na gardle to szukaj czegoś lepszego.

Gość jhiuhiu
nie, to nie wstyd, ale zastanow sie czy chcesz obslugiwac zulow i patologie. Mam 2 biedronki obok siebie i w jednej kupuje mnostwo studentow, bo obok jest akademik, a w drugiej przewazaja wlasnie takie zulowate typy, ogolnie ludzie z nizin. Jak czasami stoje w kolejce, to mi az dziwnie, ale ta biedrona jest blizej mnie.

Ja ostatnio stałam w kolejce do kasy właśnie za takim "pachnącym gentelmanem" :D Normalnie myślałam, że pawia puszczę :D A śmierdziało, że hej, bo wtedy bardzo gorąco było.

Gość jhiuhiu
aha, i kasjerki musza zawsze sie zapytac czy chce pani/pan siatke mimo iz np. na tasmie jest jedna rzecz:O

Gość trumienka
żul ani wiesniak itp. kasy ci nie dadza a biedronka cos ci da jakas pensje wiec olej zuli ic ale srodowisko i pracuj!! wszedzie ma sie stycznosc z ludzmi z nizin urzdy,poczta itp. sad a nawet medycyna ,sklep wiec to jest naturalne!! pracuj w biedrze i bedzie git!

Gość nimfaaa19
U mnie w biedronce kupują normalni ludzie obok są nowe osiedla i ludzie na poziomie (nie uwłaczając nikomu bo chodzi mi o to że rzadko jak menela tam uwidze) a, zakupy robią tam nawet te paniusie wyfiokowane ;p

Gość to nic takiego nowego
Jeśli chodzi o element o którym mówicie, to niestety ale trzeba się z nim stykać w praktycznie każdym sklepie (nie tylko zresztą sklepie), a już zwłaszcza, gdy chodzi o spożywkę. Jest to klienteria wbrew pozorom dochodowa dla właściciela, więc trzeba być dla niej miłym. A w Biedronce, w odróżnieniu od małego sklepiku, masz zawsze monitoring i ochroniarza, no i więcej ludzi z Tobą pracuje - w małym możesz być zmuszona być o 22 sam na sam z menelami idącymi na mecz. Wiadomo, że super robota to nie jest, ale nie musisz tego traktować jako życiową porażkę, bo naprawdę jest wiele gorszych prac.

Gość Ratlerek.pl
Żadna praca nie hańbi. Biedronka może nie płaci jakoś ekstra, ale w Twoim wieku i bez doświadczenia nie nastawiałbym się na zbyt wiele. Bajki o 2000 zł na rękę bez kwalifikacji na "stanowisku" sobie daruj. Przydałaby Ci się jakaś praktyka/staż. Akurat idą wakacje i firmy rekrutują ludzi na obsadzenie wakatów w zastępstwie urlopowanych. Najczęściej to parzenie kawy i latanie z papierami. Ale jeśli chcesz czegoś ciekawego, to mam dla Ciebie propozycję. Akurat ruszam swój nowy, kolejny stary/nowy biznes - chwilowo hobbystycznie. Zobacz, może będziesz zainteresowana? Ratlerek.pl - Polskie Centrum Plotki poszukuje stażystów na stanowisko animatora forum plotkarskiego Do obowiązków animatora forum/redaktora serwisu należy pisanie postów na forum portalu odpowiadających tematyce forum. Komentowanie ich i generowanie ruchu w portalu we wstępnym okresie jego inkubacji. Stażysta powinien zamieścić dziennie od 3 do 4 nowych wątków (krótkich artykułów) i ok. 10 do 15 komentarzy pod swoimi i cudzymi wątkami. Staż trwa minimum miesiąc i jest wykonywany zdalnie (praca online - przez internet). Nie wymagamy doświadczenia a jedynie "pasji" i zainteresowania tematyką "celebrytów". Nie ukrywamy, że dopiero zaczynamy i liczymy na Waszą pomoc w budowie marki Ratlerek.pl Jeśli na co dzień odwiedzasz portale plotkarskie i komentujesz na nich plotki, to może chciałabyś/chciałbyś też stać się autorem jednej (3-4 dziennie) z nich? Może warto spróbować? Propozycja o tyle ciekawa, że dla Wybranych, którzy się zgłosili - czyli dla Animatorów, wystawiam z tyt. tej codziennej Waszej działalności referencje zawodowe. W zamian za Waszą aktywność oferujemy referencje zawodowe: zaświadczenie o odbyciu/ukończeniu stażu, które będzie zawierało informację o tym, że wzięliście weń udział, jaki był zakres Waszych obowiązków, jaką ocenę wyników Waszej pracy otrzymaliście, etc. Referencje wystawimy w terminie do 14 dni od zakończenia stażu i otrzymacie je listem poleconym na adres Waszego miejsca zamieszkania. Osoby zainteresowane stażem/praktyką proszone są o bezpośredni kontakt pod adresem email info (małpka) ratlerek.pl

Ja pracowałam w biedronce :) Tam jest fajnie ;) Mobbing to zamierzchła przeszłość :D Po Biedronce miałam pracę w biurze- stanowisko koordynatora... tam to dopiero był mobbing ;( Biedronka jest okej :) Bardzo miło wspominam ;)

Biedronka jest ok: placą tam najwiecej ze wszystkich sklepów i marketow,są premie,mozliwosc awansu,bogaty pakiet socjalny (paczki,talony) rozne pozyczki i zapomogi bezzwrotne, bezplatne badania profilaktyczne,nagrody za wyniki. Według mnie jak na początek to super

Gość O0000o
O000oo

Gość klodia_klodia
ja mieszkam w małym miasteczku o prace ciężko, a dostac się do pracy typu lidl, polomarket czy biedronka strasznie ciężko a są to napewno lepsze miejsca pracy niz u prywaciarzy kase dostajesz 1032zł na reke + premia + nadgodziny... a dni w miesiącu wolnych jest np. w czewrwcu 9 a u prywaciarza 3 niedziele plus pewnie boże ciało i rzeczywiscie najwiecej w biedronce zarabiają i nie mówcie ze tylko patologie kupują w takich sklepach (też! ale nie tylko!) ja tam też kupuje różne produkty w każdym coś innego (mam swoje produkty które w innych sklepach kosztują czasami 2 razy drożej!)

Gość PACIN
To nie wstyd :)

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee_
Nie ma się co wstydzić :) Ja gardzę ludźmi, którzy się wyśmiewają z innych.

Gość beataaaa12345
u nas na studiach to sobie zartujemy, ze za 5 lat sie spotkamy w Biedrze. (studiuje fil. germanska). albo jak teraz nam zle sesja poszla, to tez teksty, ze bedziemy brac ranna zmiane w biedronce, itp. ale tak na serio to zadna praca nie hanbi :)

Gość marek z ksero
lepiej pracować W bidrące, niż dawać doopy za bidrąką