Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak postąpic co napisać

Co mu odpisać? na takiego smsa bylaś zmęczona moją obecnością

Polecane posty

faktycznie troszke byłam po spędzeniu 4 godzin ( głownie sie calowalismy itp :P ) ale z drugiej strony bardzo Go lubię i ne chce sprawić przykrości a niestety najczęsciej to robię :( co napisać?

Gość lasia
moi drodzy pomóżcie! :) jest taki sobie konkursik foto i chciałabym, abyście oddali na mnie głos ;) temat to niezwykłe ujęcie przedmiotu codziennego użytku, a tutaj jest link do zdjęcia http://konkurs.fotokursy.com.pl/praca/699#show nie musicie się nigdzie rejestrować, wystarczy kliknąć (tam jest obok zdjęcia na niebiesko "+zagłosuj" dzięki wszystkim, którzy wsparli amatorkę fotografii ;)

rzecz w tym że byłam zmęczona Nim :( on o tym wie... czy coś w stylu " no bylam zmęczona, ale dlatego wole sie rzadziej spotykać żebyś m sie szybko nie znudził" to ni bedzie przegiecie?

uo c robic

Gość gim_boy
wiesz dlaczego jesteś zmęczona jego obecnością i ciągle "sprawiasz mu przykrość"? bo to obleśny frustrat, zakompleksiony manipulant i rzep na dupie, namolny, nachalny i każde twoje piernięcie interpretujący jako krok przeciwko niemu, mam rację?

nie do końca, jest meczacy ale go lubie...napisałam że nie zmęczył mnie tylko mialam zly dzien :P