Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwiat

jak przestać myśleć o kimś?

Polecane posty

Gość pierwsza M
to po co wzdychasz :D

Gość elefant77
kiwiat skoro dopiero wcozraj mu to wyzalas to jescz enie ma tragedii ;) faceci chyba wolniej mysla i musza sobie to przetworzyc wszystko ;) skoro chcial miec wszystko czarno na białym to moze to znacyzc, ze mu zalezy ;D poczkeaj jescze troche, na moje powinien sie odezwać ;) chociaz ich to chyba nigdy nie zrozumiem i nie rozgryze...

bo mnie dopadła zatruta strzała:P też mnie to dziwi...:O i dobija- ale nic nie mogę poradzić, że tak mnie wzięło:O

elefant- ja wiem, że nie ma tragedii, że nie musi do mnie pisać co 30sekund, ale wiem też i czuję, że gdyby był mną zainteresowany- jakby serio 'chciał' mnie poznać itd., to pisałby tak intensywnie, aż miałabym go dość tak sobie przynajmniej myślę, tak jest w filmach, w książkach i w opowieściach kafeterianek... no i generalnie- tak jest:P

Gość elefant77
ja w sumie sparzyłam sie na takim intensywnym pisaniu... to tez nie jest do konca dobre, u mnie by;o tak, ze wlasciwie non stop, w kazdej wolnej chwili, no i potem na spotkaniu to wlasciwie nie bylo o cyzm rozmawiac, bo juz wszystko sobie napisalismy :D i to tez stalo sie wygodniejsza forma rozmowy, gdy ktores z nas sie krepowalo powiedziec czegos wprost (oboje jestemsy raczej introwertykami, takie czajniki :P )

elefant- no tak... nie można przesadzać :P ale mi nie chodzi o jakieś elaboraty smsowe czy jakies inne 'wirtualne' dyskusje kilkugodzinne tylko o zwykły znak, że ktoś o kims myśli- typu 'dzień dobry' -'dobranoc', 'co słychać' w ogole- spotkaliśmy się tylko raz :O 3 czerwca... czyli prawie 3 tygodnie temu :O (nie to, że tak pamiętam datę, tylko pamiętam, że to był pierwszy pt miesiąca:P)

a Ty myślisz, że ja specjalnie o nim myślę? czy co? :P to, że wiem, że ma mnie centralnie w dupie nie działa jak automatyczny przełącznik- a szkoda

Gość elefant77
ooo i dobrym lekarstwem jest tez muzyka ;) ona mi bardzo pomaga !

na mnie tym razem nie działa :( chyba ino śpiączka mnie uratuje:P i to taka bez snów:O

Gość elefant77
dobra ja lece, trzymaj sie !!! ;) mam nadzieje, ze sie odezwie i to pozytywnie! POWODZENIA :)

Gość oficjalna woda mineralna
Pomyślcie, że niektórzy mają gorzej - ja nagadałam podobnych rzeczy koledze ze studiów, choć oboje mamy męża\żonę i coś tam zaiskrzyło między nami w pewnym momencie. Nawet mi nie jest głupio wobec niego, bo sprawa od początku była jasna, nic więcej nie będzie i już, ale sama się czuję jak idiotka. Wystarczył okropny nastrój, brak apetytu, trochę za dużo piwa i od razu taka "wylewność". Ale na szczęście życie uczy i już wiem, że z nikim więcej w takiej sytuacji nie zostanę "sam na sam". Niestety nie byliśmy na tyle pijani, żeby nie pamiętać tego, ale trudno :D. Nie martwcie się dziewczyny, nigdy nie jest za późno, żeby odzyskać godność :D

Gość qwetet5
i jak, odezwał się? jak Twój nastrój? :)

wodo mineralna- przynajmniej możesz tłumaczyć swoją 'wylewność' alkoholem- elefant też miała to 'szczęście' :P;) ja niestety byłam trzeźwa :O jedyne otępienie, jakie mi towarzyszyło to to 'zauroczeniowe'- ale tak to się tłumaczyć nie będę :D w ogóle nie będę się tłumaczyć :Oi tak już przepraszałam :D że stawiam go w niezręcznej sytuacji itp. :O po co w ogole pytał... :O dopytywał się, a to było oczywiste... a potem jeszcze zdziwiony :O:O:O nie odezwał się i pewno się nie odezwie :( a jak już, to kiedyś tam 'z grzeczności' :O generalnie jest mi niemrawo- ale to nieprzyjemne uczucie w gardle i intensywność 'wwiercania się' czegoś w dziure w żołądku jest jakby nieco mniejsze :D;) -jesli to pytanie w ogóle było skierowane do mnie :D:P

Gość oficjalna woda mineralna
Właśnie, tak to z nimi jest - prowokują, jakby chcieli, żeby ich dowartościować, a potem człowiek czuje się jak debil. Alkohol tłumaczyłby mnie, gdybym miała 15 lat, a mam niestety trochę więcej...

hyh... a jeszcze teraz sobie zmienia statusy na fb :O dla własnego zdrowia psychicznego zaznaczę, żeby fb mi tego nie pokazywał... też nie mam 15lat, a aktualnie czuję się góra na 13stkę przezywającą wielki zawód miłosny:P 😭 nawet nie wiem czy to normalne tak się czuć, bo nie pamiętam, żebym kiedykolwiek tak miała :O😭

Gość elefant77
daj znac jak sie odezwie ;D

Jak już wymyślisz recepte na to zapomnienie to chętnie skorzystam!

chyba nie ma żadnej recepty... jedynie czas... albo walnięcie się czyms cięzkim w łeb :O to jest jakieś chore... -jak się nie odzywał (i to przecież co to było- 2 dni? :O) to się czułam tak paskudnie, jak chyba nigdy dotąd... jakby mnie ktoś w rowie z mułem podtapiał :O wszystko było tak beznadziejne :O schudłam 1,5kg (:classic_cool:)- to nie jest normalne zachowanie :O a jak sie odezwał, to *puff*- wszystko, co 'złe' zniknęło... choć już starałam się dzisiaj funkcjonować 'normalnie'- przełączyć się w tryb 'nigdy go nie było' :P- w każdym razie... jak napisał, to serio 100% poprawa... :O rozmawialiśmy całkiem długo :P z tym, że oczywiście już mam jakieś 'ale' :O że pewno napisał tylko z grzeczności, że od niechcenia... że już więcej nie napisze, że wcale go nie ciekawię... :O tak czy owak- fakt, że się w ogóle odezwał niesamowicie mnie uszczęśliwił :P nie sądziłam, że od takiej dupereli kiedykolwiek będzie uzależniona moja 'chęć' lub 'niechęć' do życia :O wiem, żałosne... wstyd mi przed samą sobą :P:D:classic_cool:🖐️

Gość kskskkss
kiwat a często sie widujecie na gruncie uczelnianym ? Zawodowym? Czy to koleś poznany na jakiejś imprezie ? Jeżeli nie widujesz go często to jeżeli on nie jest jednak zainteresowany to zapomnisz w 2 miesiące na bank jak nie będziesz go widywała- mito tyle zajęło w podobnej sytuacji

nie widuję go na co dzień ;) poznaliśmy sie przez przypadek na nk... kiedyś- to on mnie zaczepił... a później na fb... no i w końcu sie spotkaliśmy :P z tym... że ja nie chciałabym musieć o nim zapominać... :( ale jeśli już zajdzie taka konieczność... no to fakt- tyle dobrze, że nie mam go 'na widoku' :P

Gość elefant77
super, ze sie odezwał !! ;) wspominal cos o Twoim ,,wyznaniu"? :D

nie... na szczęście nie :P no... ale np. dzisiaj już sie nie odezwał- tzn. wiem, że był zajęty, ok :P a smsa to się chyba nigdy od niego nie doczekam ;) ale to już trrudno... póki co, nie szaleję :P grunt, że napisał cokolwiek po tym 'wyznaniu' piekielnym ;)

Gość elefant77
moze taki juz jest :D wazne, ze utrzymuje kontakt ;)

maże taki jest... a może taki jest tylko wtedy, jak mu niespecjalnie zależy :P troche mi jednak smutno, że nie napisał nic :P

Gość elefant77
oni sa tacy troche niekumaci :P my zawsze szukamy dziury w całym i chcemy więcej :D za bardzo analizujemy i przezywamy no, ale co zrobic ;)

j tylko chciałabym wiedzieć czy warto mieć nadzieję, czy powinnam starać się odciąć... zapomnieć itd. tzn. czy w ogóle jest szansa na 'cokolwiek'... a nie takie... nie wiem nawet na co czekam:O

Gość elefant77
nawet jak sobie postanowisz, ze zapomnisz to uwierz, ze nie jest to takie proste i najmniejszy ruch z jego strony od razu wzbudzi Twoja nadzieje :p