Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez pseudonimu !

Patrzecie jaki piekny seks ...

Polecane posty

Gość hiena/a
Major Oklahoma bzdury piszesz, robienie minety jest spoko na pierwszym seksie nawet obowiązkowe, ale robienie loda niekoniecznie zbyt wulgarne i pisze to facet !

Gość Major Oklahoma
rece opadaja, robienie minety jest higieniczne w takim samym stopniu kobit, naturalnie, zem jest facetem

Gość rozalinka,.,.,.
Nie wiem jak Wy, a czy on tobie zrobił seks oralny za pierwszym razem ? Czy też tak długo z tym czekał. Ja kiedyś na pierwszym seksie z facetem zrobiłam mu własnie loda i on sam popatrzył wtedy na mnie jak na jakąs dziwkę zaczęłam się zastanawiac czy to naprwde tak niewypada i żeby nie było miałam dwóch facetów w życiu a mam już 25 lat.

Gość rozalinka,.,.,.
"rece opadaja, robienie minety jest higieniczne w takim samym stopniu kobit, naturalnie, zem jest facetem" nic z tego nie rozumiem

Gość migottka99
a co jest złego w oralu przy pierwszym seksie?? :O

Gość Udana mineta
podstawą uwodzenia. Dlatego konieczna na pierwszej randce.

Gość Nie wiem jak Wy,
Nie, on mi nie robił za pierwszym razem, ale to dlatego że ja też odnosiłam się do tego trochę sceptycznie. Ale zaczął szybciej ode mnie, a ja nie działałam tak że czułam się zobowiązana- on tak miał na to ochotę że aż wychodził z siebie, i szanował to że ja jeszcze nie byłam gotowa by mu się w taki sposób odwdzięczyć. Mimo to od początku do dziś dnia seks mamy baaaardzo udany, za każdym razem jest coraz lepiej, i zawsze było wspaniale, mimo że na początku bez orala, bez którego wiele osób nie wyobraża sobie w ogóle stosunku z tego co czytam. Moim zdaniem z oralem lepiej poczekać.

Gość Major Oklahoma
cos mi sie powalilo i tak pisze, w wordzie jest ok, ale w necie mam znaki poprzestawiane

Gość migottka99
nie mówimy o pierwszej randce tylko o pierwszym seksie.. skoro idziecie do łóżka to nie widzę nic złego w minecie czy lodzie

Gość Nie wiem jak Wy,
migotko- dla niektórych nic, ale wydaje mi się że dla wielu facetów obciąganie na pierwszej randce rzeczywiście wyda się wulgarne- zwłaszcza dla faceta który planuje przyszłość z tą właśnie partnerką. W końcu chyba mało kto chciałby żeby jego kobieta obciągała na pierwszej randce, choć może się mylę.

Gość Nie wiem jak Wy,
sorry, przeczytałam na pierwszej randce :)

Gość dhvry
jak babka może robić facetowi loda na pierwszym bzykanku, nie miałbym do takiej szacunku za grosz !!!

Gość Major Oklahoma
a mylisz sie, ja lubie otrzymywac, to co sam komus ofiarowuje, rowniez w takiej materii

Gość migottka99
Nie wiem jak Wy, , nie u mnie seks na pierwszej randce raczej odpada

Gość realista 2323
Nie wiem jak Wy jak facet mógł ci nie robic minery przy pierwszym seksie przecież bez minety to dupa nie seks. Brzydził sie czy jak :O

Gość realista 2323
migottka99 nie skumałaś że tu nie chodzi o pierwszą randkę tylko o pierwszy seks :O

Gość migottka99
skumałam, pisałam do Nie wiem jak Wy

Gość Nie wiem jak Wy,
Ja nie chciałam, to był mój pierwszy raz, wszystko było zbyt delikatne i piękne, byłam trochę speszona jak chciał, i tyle. Jak już mówiłam, bez orala też może być ciekawie i fajnie, trzeba mieć też trochę wyobraźni w łóżkowych sprawach :)

Gość realista 2323
Nie wiem jak Wy, a pierwszy raz w ogóle to zmienia postać rzeczy :P

Gość zasmarkanaa.
no to już wiem dlaczego facet któremu zrobiłam loda podczas pierwszego seksu już sie do mnie nie odezwał :/ ja chciałam zrobić wszystko żeby mu było jak najlepiej a ten pewnie pomyslał że jestem jakąś dziwką :/

Gość Nie wiem jak Wy,
:)

Gość andrrr
zasmarkanaa. , może słabo obciągałaś ?

Gość zasmarkanaa.
andrrr obciągałam zajebiście bo doszedł w minutę

Gość Nie wiem jak Wy,
Gdybym była facetem, nie szanowałabym kobiety która by mi zrobiła loda na pierwszym seksie.

Gość Fakt,
lepszy brak niż jego fatalne wykonanie.

Gość delta-4
Nie wiem jak Wy-- dlaczego nie ? :O jak bardzo faceta pragniesz i ci na nim zależy to oczywiste ,że chcesz żeby jemu było jak najlepiej :O tak samo jak on chce cię wylizać

Gość Major Oklahoma
Nie wiem jak Wy ale nie jestes, i nie mozez sie wczuc w role

Gość Nie wiem jak Wy,
delta-4 : w moim przypadku było tak że podchodziłam do tego tak bardzo z miłością i niewinnością, że po pierwsze nie byłam przekonana by to zrobić, po drugie nie byłam pewna jak on mnie po tym potraktuje, czy nie przestanie szanować, i po trzecie no niewinna byłam jeszcze na obciąganie od razu :P A w ogóle, faceci mieliście kiedyś partnerkę która fatalllllnie wręcz obciągała? :P

Gość retionelka
Major Oklahoma a ty co o tym myślisz wypada ?

Gość Ja tam lubie
namiętne kobitki. Po co kąplikować coś, co i bez tych dodatkowych komplikacji jest wystarczająco zagmatwane. No chyba, że ktoś lubi gonić króliczka, zamiast go złapać ...