Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez pseudonimu !

Patrzecie jaki piekny seks ...

Polecane posty

Gość Major Oklahoma
dobranoc nie radze sie kierowac ta wiedza hehe

Gość retionelka
kurka flaczek świt za oknem, trzeba się udac w objęcia morfeusza :P chociaż on mnie przytuli :P

Gość retionelka
majorka życz mi kolorowych snów :P

Gość Major Oklahoma
zobaczymy jak bedzie mi klaw smigac, albo i nie zobazcmy

Gość oj tak tak
a gdzie masz swojego penisa ?

Gość Major Oklahoma
po mnie przyjdzie SOL, kolorowch jedzo :)

Gość retionelka
Major Oklahoma mua :*

Gość mąż i kochanek
co prawda nie otwierałem strony z tym filmem ale domyślam się że wypowiadają się tu kobiety i te którym się wydaje że nimi są bo sikają siedząc:-). powiem wam na moim przykładzie. otóż mam żonę która urodą nie grzeszy a chce żeby ją traktować w sumie sam nie wiem jak. mam też kochankę od paru lat z która wciąż się z łóżku nie nudzimy. moja żona postanowiła szukać miłości w internecie a jak już jakiś biedak ją poderwie to po 3 dniach pisania do siebie ona ciągle pisze że przytula się w jego ramiona, a ja mam polewkę jak to czytam, bo fakt trochę ją kontroluje:-). tak więc drogie panie jak chcecie czegoś więcej to też od siebie trochę dajcie bo sztywne lale to taniej jest kupić w sexshopie:-):-):-):-):-):-):-)

Gość uwielbiam kiedy On
😘 za filmik podziękuję :) a co do seksu... wszystko może byc piękne nawet oczekiwanie któraś z dziewczyn napisała o oralnym że trzeba wyczuć moment coś w tym jest On po 2 miesiącach spotykania ( a znaliśmy się od roku) ja- po prawie roku od spotykania się naczekał się;) być może:):):)

Gość gość
Masz ochotę na pikantnie- namiętną rozmowę? zadzwoń do mnie, tutaj są moje focie i nr tel: http://seksnumer.pl/sex-telefon-gabi.html Młoda Kotka wprowadzi Cię w świat rozkoszy przy której zapomniesz o codzienności a odlecisz wspólnie ze mną w kraine rozkoszy.

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Mam 18 lat i poszukuje milego Pana z kultura osobista na sex telefon. Tutaj są moje fotki i nr tel:http://sexphone.pl/32.html. Jesli podobnie jak ja strasznie podnieca Cie cos takiego zadzwon, a obiecuje, ze moje jeki podczas masturbacji sprawia, ze poczujesz sie jak w niebie :)