Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fakicholerajasna

powiedzial, ze nie tego szuka

Polecane posty

Gość fakicholerajasna

wkurzylam sie, bo wyslalam zdjecie facetowi poznanemu w necie i on odpisal, ze woli inny typ urody. czy to znaczy, ze jestem brzydka? zalamalam sie. nigdy nie uwazalam sie za pasztet. ale chyba gdybym byla ladna, to chcialby kontynuowac znajomosc, nawet jezeli faktycznie woli np. drobne szatynki:(

Gość faceci vs małpy
jakiś kretyn... szuka pewnie tępej dzidy przez neta, ciesz się, że cię olał bo nie miałabyś z takim życia

Gość fakicholerajasna
ale mam dola...bezsenna noc:( lipa na maxa

Gość nie martw sie :(
no bywa czasem tak, najlepiej jednak poznawać ludzi w realu wówczas od razu widać jaki kto jest, przynajmniej z wyglądu nie ma później bolesnych rozczarowań btw. ja sparzyłam się dwa razy, nie spodobałam się :(

Gość tysz pikna
fakicholerajasna moze byc tak, ze to nie znaczy ze mu sie nie podobasz tylko ze go nie pociagasz np :).Mnie sie czasem facet wydaje przystojny i wogole ale nie ma w sobie tego czegos czego ja akurat szukam i doopa zbita. Tak mysle:)

Gość Vandikia z Warszawy
Ja jestem drobną a własciwie kościstą i chudą szatynką a brzydka jak potwór, więc pierwszego i jedynego faceta jaki mi się nawinął przywłokłam do ołtarza za kołnierz, rodzina stała za nim z pistoletem żeby powiedział tak, a przedtem musiałam go upić.

Gość hahahahahahahhhha!!
biedny facet. :D:D:D🖐️

Gość ladaco po mutacji
to toż rabt jest

Poznawanie kolesi przez neta to porażka, dobrze, że takie wariacje za mną

Gość chcialam byc pilotem
daj spokoj sie takimi pierdolami przejmować :D no daj spokoj.. juz sam fakt, ze cie skresla z takiego powodu swiadczy o tym, iz nie jest wart splunięcia, albo szukał laski jedynie do dymania. ale ja obstawial, ze koles sobie po prostu robił jaja i od poczatku nie mial zamiaru kontynuowac znajomosci i cie zbył. albo nawet to była dziewczyna. ja tez czasami dla jaj sie podaje za faceta i jak zaczynaja sie laski wkrecac to zbywam je czyms.