Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psiakostka

Cerazette, krwawienie.

Polecane posty

Gość psiakostka

Biore cerazette drugi miesiac. W zeszlym miesiacu pierwsza tabletke przyjelam podczas pierwszego dnia okresu i mialam krwawienie przez 12 dni :O W tym dostalam krwawienia w dzien spodziewanej miesiaczki (bardzo skape) i trwa to juz 10 dni :O Czy ktoras tak mial i czy jest szansa, ze te krwawienia sie jakos ustabilizuja? Jak mam krwawic przez polowe miesiaca to i bezsens przyjmowania takich tablektek - w ciaze nie zajde bo i tak seksu nie moge uprawiac ale w koncu nie o to mi chodzilo przy wyborze antykoncepcji ;-)

Gość no wiecie....
Z czasem byc moze w ogole nie bedziesz krwawic, musisz poczekac kilka miesiecy. Jestes na cerazette na stale czy okres karmienia?

Gość psiakostka
Nie, nie jestem matka karmniaca. Nie moge brac innych tabsow. Jak sie cerazette nie sprawdzi to zostanie mi spirala a jakos w sumie wole tabletki. Ogolnie czuje sie po nich dobrze, libido nie spada :D, nie mam zadnych skutkow ubocznych tylko to krwawienie :O Dlatego chcialam zapytac czy moze ktoras tak miala, ze na poczatku krwawienia byly dlugie a pozniej sie unormowalo to jakos. Wiem, ze po cerazette mozna nie miec w ogole krwawien (ja na pewno do tych szczesliwcow nalezec nie bede ;-) ) ale niech chociaz to trwa tyle ile normalny okres a nie blisko 2 tygodnie. Co mi czasu na seks w miesiacu zostaje? :D :P

Gość no wiecie...
Ja na poczatku tez mialam krwawienia caly czas, ale potem zniknely calkowicie. Nie jestem jednak z tego zadowolona, bo chce miec normalny okres i nie chce miec problemow z zajsciem w ciaze w przyszlosci. No i okropnie przytylam...:(

Gość anetkaodpowiada
A wiec jestem przy czwartym opakowaniu i powiem jak to bylo pierwsze opakowanie w 1 dzien kresu trwalo krwawieinie ze 12 dni pozniej przy drugim 4 dni, przy trzecim jednodniowe plamienie i spokoj :)

Gość gość
tez zaczelam brac w pierwszym dniu miesiaczki i tak narazie okres trwa juz pelny tydzien i nie wyglada jakby mial sie skonczyc -.- tzn o ile mozna to nazwac okresem, od 3 dni leci ze mnie niewielka ilosc zywoczerwonej krwi.