Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kaja201519

I po rozstępach!

Polecane posty

Mam 20 lat, mniej wiecej 5 lat temu pojawiły sie u mnie rozstępy (na pośladkach) od szybkiego wzrostu. Na prawde miałam ich dość. Nie raz doprowadzały mnie one do płaczu. Któregoś dnia przeczytałam w e-booku Marii Treben ''Apteka Pana Boga'' o chłopcu, który został pogryziony przez psa, miał pełno blizn. Maria Treben poradziła aby przez 40 dni robic okłady z ziół szweckich. A rozstępy jakby nie patrzec to tez blizny wiec i ja zaczełam robic takie okłady mniej wiecej na 3, 4 godziny dziennie. Jestem w 4 dniu kuracji i efekty są...OGROMNE. Rozstępy jakby znikają. Dzisiaj przy porannej kąpieli popatrzyłam do lusterka i zastanawiałam sie jak to możliwe :) a jednak. Mam nadzieje, że będa one jeszcze mniej widoczne. Polecam tą kuracje. Jak wiadomo zioła nie zaszkodzą ;*

Gość huhaczka
w jakiej formie kupilas te ziola i gdzie bo widze w internecie ze jest tez krem

tak tak, właśnie o te chodzi. No wydają sie nie drogie, ale dużo ich idzie, bo jednak ten materiał trzeba troche tym nasączyć :) ale warto

Gość heeeejjjj
Twoje rozstępy były białe? w każdej aptece można dostać te zioła?

Gość yokka mokka
to reklama, nie dajcie się nabrać

Gość heeeejjjj
i do czego ta maść arnikowa?? Ja mam już białe rozstępy od jakiś 3,4 lat...na tyłku, piersiach, biodrach...chyba jeszcze tylko na mózgu nie mam;/ :D:D:D

tak były już białe. Były okropne. Znaczy jeszcze troche są, wiadmomo. Ale pojawiły sie u mnie 5 lat temu i były naprawde dość ostre dla oka. A wszędzie piszą, że jeśli rozstępy są białe to nie można już ich zlikwidować, a jednak! :D udowodnimy, że można :)

Gość eh ten efekt to wydaje mi się
że po prostu barwnik z tych ziół podbarwił blizny.... mamy takie zioła w domu od lat, stosuje się do rożnych celów, ale działania na blizny nie zauważyłam.... oprócz zabarwienia skóry właśnie, które zejdzie po kilku myciach....

maść arnikowa żeby nie zniszczyć skóry od alkoholu. Ktoś napisał, że to reklama wiec jeśli nie wierzycie to przeczytajcie ebooka Marii Treben :) są tam dosłownie z 2, 3 zdania o tym chłopcu z bliznami. Albo po prostu spróbujcie je zlikwidować przez zioła

a robiłaś okłady na kilka godzin na te blizny? to nie jest zabarwienie, które maskuje rozstępy! Kolor skóry jest taki jaki był przed rozpoczęciem kuracji. Nikogo przecież nie zmuszam do tego :) Ja próbowałam wielu wielu maści, masaży i nic nie pomagało. Wiedziałam, że zioła nie zaszkodzą wiec spróbowałam. Zobaczymy jak bedzie po zakończeniu tej 40 dniowej kuracji. Cieszy mnie to, że efekty już widać

Gość heeeejjjj
Jakoś nie chce mi się wierzyć, wypróbowałam już tylu specyfików, że chyba za te pieniądze, które na nie wydałam, mogłabym dom wybudować:D ale to w końcu zioła, nie zaszkodzi spróbować. Byłam już najgorszej z możliwych desperacji...Kumpela powiedziała mi o czymś takim jak "siła podświadomości" niestety, patrząc na swoje ciało trudno było mi stale sobie wmawiać " mam ciało bez rozstępów, mam ciało bez rozstępów" :D:D:D:D

Gość GIKOOOOOOOR
hejjjjjjjjjjjjjj a teraz masz rozstepy na mozgu:D:D:D

GIKOOOOOOOR ja nikogo nie mam zamiaru nabierać. Jeśli masz rozstępy to sama dobrze wiesz, że pozbyła byś sie ich za wszelką cene. Ja sama już zbierałam pieniądze na laserowe usuwanie rozstępów. Uważasz, że to nie działa? No ok. Twoja sprawa. Nie zależy mi na tym, żeby kogokolwiek przekonać. Chciałam tylko POMÓC. Gdybym sama po sobie nie widziała efektu, nie zamieściła bym tego tematu.

Gość heeeejjjj
Gikooooooor...na szczęście nie, ale mam okazję obserwować jak pisze osoba, które takowe ma. Troszkę kultury, człowieczynko:) Zobaczymy, może spróbuję...po 4 dniach efekty..? tak szybko? Chyba rozumiesz moje zdziwienie, bo wydaje się to po prostu nieprawdopodobnym...

jak najbardziej rozumiem :) i wierze Ci, że wydałaś mase pieniędzy na kremy itd. tez je kupowałam a efektu po nich nie widziałam żadnego, nawet najmniejszego.

Naprawdę nie zależy mi na przekonaniu kogokolwiek. Kto będzie chciał to spróbuje, kto nie no to trudno :) Jeśli macie ochotę pisać odpowiedzi tego typu, że to reklama itd to ja na takie coś odpisywać nie zamierzam. Na sensowne pytania jak najbardziej.

hej . Mam ogromny klopot z rozstepami ,w szybkim tepie duz o utylam ,walcze z nadwaga i rozstepami ktore mam doslownie wszedzieee .. uda ,piersi, ramiona brzuch ,najwieksze na dole plecow a nawet pod kolanami . wyprobowalam mase specyfikow sposobow i nic , orientujecie sie ile kosztuje taki zabieg laserowy ? kupie te ziola sprawdze i tak juz zaszkodzic na te moje potwory nic nie moze ile one kosztuja? aha jesli znacie kremy czy inne sposoby ktore nawet troche poprawily wyglad rozstepow to piszcie prosze .. ja mieszkam w angli i tu najpopularniejsza jest taka oliwka bio oil ale jest jejmalutko a kosztuje 10 funtow :/ pozdrawiam

Gość natka5050
wiem że może już nie zaglądasz na tą stronę ale jakbyś weszła to plisss napisałabyś mi czy całkiem ci zniknęły to dla mnie bardzo ważne i wiem że to nie jest żadna reklama bo sama mam w domu książkę marii treben :)

Gość gość
Prosze nie afirmowac ,,mam cialo bez rozstepow,, tylko mam g l a d k i e , piekne cialo!!

Gość gość
Okłady z ziół szwedzkich naprawdę zmniejszają rozstępy. Ja po ciąży miałam na pół cm szerokie i myślałam że tylko operacyjnie się ich pozbędę. Teraz są ledwo widoczne. Niestety jeszcze nie zniknęły całkowicie. W dodatku zioła szwedzkie bardzo dobrze działają również na zmiany skórne. Ja kupuję te zioła: http://www.zdrowysklep.com.pl/ziola-szwedzkie.html

Sprawdzone zioła i naprawdę działają. Mam książkę : Apteka Pana Boga i od kiedy z niej korzystam moje dzieci ani my nie chorujemy a jeśli nas coś łapie to 2-3 dni i katarku i po wszystkim. Żadnych antybiotyków ani tony leków z apteki. Nawet nie pamiętam kiedy u nas w domu był jaki kolwiek antybiotyk. Jedyne co kupuję w aptece to witaminy i rutinoscorbin, chociaż ostatnio, częsciej kupuję acerolę, która jest naturalna. Mam swoje sprawdzone naturalne sposoby, dzięki m.in. tej książce. To właśnie w niej wyczytałam o ziołach. Ja nie kupuję gotowych tylko sama je rozrabiam. W sklepach zielarskich można kupić mieszankę suchych ziół wg Marii Treben. Trzymam po małej buteleczce w łazience i kuchni. Pomagają w wielu schorzeniach, zewnetrznie i wewnętrznie. wypryski, na ukąszenia, rany, katar ( zwilżam chusteczkę i trzymam przy nosie wdychając, bardzo szybko pomaga) przeziębienia. Zioła podajemy również naszej babci, 92 lata, po których odzyskała siły. Teraz próbuję wyleczyć szumy uszne, które mam od kilku lat. wg książki pomagają również na wiele więcej schorzeń i poważniejszych chorób. Nie wypowiem się bo nie stosowałam na nic poważniejszego. na ból gardła polecam inhalacje z kitu pszczelego ( kit dajemy na dno słoiczka i rozgrzewamy w garnku z gorącą wodą, jak się roztopi wdychamy buzią pod ręcznikiem. Gwarantuje, że po jednej inhalacji gardło przestaje boleć. Stosuje to od lat w naszej rodzinie i działa. Żadnych tabletek z apteki nie trzeba. Czasami kilka minut przed gimbusem i po szkole słyszę "już gardło nie boli". Bardzo dobre są też tabletki z propolisem i manuką. Na przeziębienia i grypę polecam też herbatkę z podbiału, sprawdzona. Jest to naturalny antybiotyk. Długo bym tak mogła pisać...

Gość gość
Agata Waw.pisz kobieto co wiesz, i dziekuje ze podzielilas sie swoja wiedza.

Gość gość
wooooooow