Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość druga siostra

Siostra mnie poprosila bym wziela jej dzieci na wakacje

Polecane posty

Gość nie te czasy
a jaka sytuacje w domu ma twoja siostra?Bo z tego co piszesz sadze,ze ma jakies powazniejsze klopoty.To nie jest dobry pomysl,zeby w to dzieci wciagac.Wrecz powiedzialabym to dla dzieci krzywdzace(bo jesli im odmowisz bedzie im przykro i tobie tez).Jesli jednak ma jakies powazne problemy to moze jednak warto jej pomoc i poswiecic swoj wypoczynek,zeby mogla sie w tym czasie jakos ogarnac.Wiesz-to zawsze twoja siostra.Wogole jakie jest wsza stosunek do siebie z reguly?

Gość nie te czasy
"czy wy nie czytacie? co innego jak siostra była w porządku zawsze " moze wszystkie problemy biora sie z tad,ze ona jest np. w toksycznym zwiazku.A zdaje mi sie jak to czytam,ze tak wlasnie jest.Wiec skoro zdecydowala sie na taki krok to warto jej pomoc.Nie wiesz wszystkiego wiec nie osadzaj pochopnie.

Gość AaliyahDanaHaughton
no to masz małą córke, uważam ze nie powinnas brać dzieci siostry na wczasy, faktycznie nic nie odpoczniesz tylko bedziesz za nimi ganiac non stop. Ja bym zrobiła tak: powiedz jej że nie wezmiesz jej dzieci na wczasy ale mozesz je wziaść do siebie do domu np na tydzien, czy brac je na kilka godzin dziennie zeby mogła sie wynieśc od tego faceta. Tak w ogóle to twoja siostra to świnia, która gra na Tobie dziecmi

Gość bsd
niech sobie siostra sama radzi, jak jest taka mądra moze w końcu nauczy siępokory choć wiem że są ludzie, którzy nie potrafia uczyc się na błędach