Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darrr2

pomocy

Polecane posty

Gość darrr2

jestem chorobliwie zazdrosna- nie lubie gdy mąz jedzie sam do sklepu albo coś załatwic- wiem ze ogląda się za innymi-skoro robi to przy mnie to dlaczego nie miałby jak jest gdzies sam... dobija mnie to... płaczę.. robię awantury albo odwrotnie- udaje ze mam to gdzieś traktuję go jak powietrze jestem oschła..ale rzaden z tych spodobów nie jest dobry... jestem załamana... strasznie nerwowa... płaczliwa czuje się nieszczęsliwa mimo ze wiem ze nigdy mnie nie zdradził...ale samo to ze oglada się za innymi czy przegląda gazetki typu ckm to dla mnie nóź w serce... nawet nie chcę zeby mnie dotykał... jest dla mnie obleśny.. pożera wzrokiem inną a potem chce się ze mna kochać... oszalał... a co ja jestem jakiś zaspokajacz????!!wstydzę sie przed nim swojego ciała- mimo ze innym się podobam...- cie chće zeby mnie dotykał nawet patrzył... czuję się gorsza... najpierw patrzy na te panienki po operacjach plastycznych a potem na mnie.... blado wypadam... czasem myśle ze najlepiej by było gdybym.... zeby mnie już nie było.... tylko trzyma mnie 15 mie sięczny synek... nie umiałabym go tak zostawić...czujeze tracę kontrole nad swoimi emocjami i zdrowiem psychicznym.... co ja mam robić???????????????????POMOCY!!!!!!!!!!!

to nie jest tragedia;/ faceci maja inne potrzeby niz kobiety... to ze sie oglada za innymi nic nie znaczy.. chociaz tez by mnie to wkur... poweidz mu co lezy ci na serduchu... nie rob glupstw;/